Otorite konumundaki kişilerle ilişkiler

En inatçı olanlarımızın bile günün olumlu gezegen etkileri altında yumuşayabileceği güzel bir günle uğurluyoruz 2014’ü.

Haberin Devamı

Keyifli yılbaşı alışverişleri, büyüklerimizle olumlu ilişkiler ya da otorite konumundaki kişilerle olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğimiz bir gün. Ben de hepinize, günün olumlu etkilerinin tüm yıla yayılacağı, şans tozlarının üzerinize yağacağı, tüm sevdiklerinizle birlikte şen kahkahalarla geçireceğiniz mutlu ve keyifli bir yıl diliyorum. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Nasıl ilerleyeceğinize, ne istediğinize karar vermelisiniz. Ani tepkiler istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurmanız, ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Boğa
Önemini yitirmiş düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir. Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz, yeni yıla olumlu bakmanızı, mutlu girmenizi sağlayabilir.

İkizler
Huzursuzluklarınızı pek dile getirmeyin, zira olaylar sonunda lehinize dönebilir. Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor. Organize olmanız durumunda şanslı gelişmeler yüzünü gösterebilir.

Yengeç
Hayal gücünüzü kullanarak özgün ve ulaşılabilir planlar yapabilir, diğerlerinin sizi desteklediğini görebilirsiniz. Ancak bazı ilişkiler çatırdamaya başladıysa, bu eğilim birkaç gün içinde hızlanabilir.

Aslan
Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanın planlarını kurabilir, 2015’te yapacaklarınızın temellerini atabilirsiniz. Ancak büyük düşüneyim derken gerçek dışı hayaller uğruna bütçeyi aşmamalısınız.

Başak
Ziyaretler, seyahatler veya ilerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşmeniz, yaşam standartlarınızı yükseltmenize yardımcı olabilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

Terazi
Birkaç gün içinde bazı konularla nasıl başedebileceğinizi anlamanızı sağlayabilecek olaylar açığa çıkabilir. Şimdilik olayları zamana yaymalısınız. Bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz, dikkat!

Haberin Devamı

Akrep
Sabırlı ilerleyenin kazanacağı günler. Arkadaş, akraba ve komşularınızla bir araya gelerek mevcut durumunuzu daha iyi görebilir, öneriler doğrultusunda kararlar alabilirsiniz. Romantizm ön planda.

Yay
İş hayatınız veya evinizde yapacağınız değişiklikler planlarınıza katkıda bulunabilir, geleceğe güvenle bakmanıza yardım edebilir. Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlar yapabilirsiniz.

Oğlak
Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına dahil etmesi anlamına gelebilir. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenin keyfine varabileceğiniz bir gün. Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Kova
İlerlemekte zorlanmayacağınız bir gün. Duygusal bir sıkıntının dengenizi bozmasına izin vermemelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, mantıklı düşünmeli ve sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Balık
Bir süre önce uzun zaman harcayarak elde ettiğiniz başarılarınız varsa, bu konuyla bağlantılı yeni ve olumlu gelişmeler (anlaşmalar, tanışmalar, bonkör teklifler, yardımlar gibi) söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları