Keşkelere takılmayın

Bazı kişilerin arzu ettiğimiz şekilde davranması veya keşkelerin olmaması durumunda neler olabileceğini veya neler yapabileceğimizi hayal etmekte zorlanabileceğimiz günler.

Haberin Devamı

Dolayısıyla, en azından kendimize düşen kısımları yönetebileceğimizi bilerek, disiplinli olmalı ve kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz.

Koç
Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir. Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz. Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Boğa
Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız. Ufak tefek şeyler keyfinizi kaçırmamalı. Evinizde konfor artırıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Bu tür değişiklikler kendinizi iyi hissetmenize ve stresi azaltmanıza da yardım edebilir.

İkizler
Yardıma yatkın olmanız güzel, ama iyi niyetinizi suiistimal eden kişiler olabilir. Eviniz, aileniz ve sizin için önem taşıyan bir kişi için daha fazla gayret göstermelisiniz.

Yengeç
Elinize hiçbir şey geçmeyecek olmasına rağmen tüm işleri üstlenmenize gerek yok. Sadece kendinize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeniz gerekli. Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Aslan
Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız. Değişiklik yapılması gereken konular olabilir. Sağlığınızı ve maddi durumunuzu korumanız gerekiyor. Her şeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir. Aşk hayatınız ön planda.

Başak
Sunulan ya da elinize geçen bilgilere kulak vermenizde fayda var. İlişkilerinizde ve işbirliklerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz. Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Terazi
Planlarınızı bozan kişilere izin vermemelisiniz. Sunduklarınızın faydasını görebilecek ve sizi takdir edebilecek kişi ve gruplara katkınız olabilir. İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir. Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Akrep
Faydasız görünen iş veya ilişkilerin sonlandırılması gerekebilir. Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir. İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz. Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir. Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Haberin Devamı

Yay
Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz. Net olmamanız veya kendi araştırmanızı kendiniz yapmamanız durumunda yanlış bilgiler edinebilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz. Finansal konulara odaklanmalısınız.

Oğlak
Ruhsal veya gerçek anlamda yolculuklara açık dört haftalık süreç başlıyor. Beklenmedik gelişmeler sizi bazı alanlarda oyun dışında bırakabilir. Yapılması gerekenlere odaklanmalı ve iş yaşamınızda ilerlemeye çalışmalısınız. Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kova
Açık konuşmalı ve size daha fazla sorumluluk ya da yük yükleme peşinde olan kişilere izin vermemelisiniz. Diğerleriyle ilişkilerinizi yönetme biçiminizde oluşacak bir değişiklik daha iyi günlerin işareti olabilir.

Balık
Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız. Önümüzdeki ay, ilişkileriniz toleransınızı sınayabilir, ama şimdilik ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, özel planlarınızı devreye sokabilmek için gerekli desteği bulabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları