Kelimeleri dikkatli seçin

Güne ikili ilişkiler açısından olumlu başlıyoruz. Önemli görüşmeler yapmamız gerekiyorsa, erken saatlere almakta fayda var.

Haberin Devamı

Öğle saatleri civarında Jüpiter’in olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama vb. türünde durumları akla getiriyor.
Altından kalkamayacağımız işlere talip olmamamızda fayda var. Akşam saatlerinde ise ilişkilere zarar vermemek için kelimeleri dikkatli seçmekte veya aşırı yeme içme türünde faaliyetlere karşı tedbir almakta fayda var. Zira, abartabileceğimiz saatlerde olacağız.
Gece saatlerinde ortaya çıkabilecek, engellenmişlik hissi ya da önemli pozisyondaki kişilerin üzerimizde yaratabileceği baskı ve sınırlamalar keyifli geçen günün nazar boncuğu olabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Duygusal konularda bazı konuşmaların yapılmasını veya konuşmayı başlatan kişi olmayı istemiyor olabilirsiniz. Ancak bazı yanlış anlaşılmaların veya eksik bilgilerin düzeltilmesi gerekiyor olabilir.

Haberin Devamı

BOĞA
Önemli şeylere odaklanıp tuhaf konuları bir yana bırakmalı, sizi bulunduğunuz sektörde ya da çevrede başarıya taşıyacak yüksek avantajlı fırsatları değerlendirmelisiniz.

İKİZLER
Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız. Yaratıcılığınız ve huzurlu ruh haliniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Bugünlerde öğrendiğiniz şeyler sunabileceğiniz şeyleri daha geniş topluluklara ulaştırmanız için olanak sağlayabilir.

YENGEÇ
Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz. Hayatınızı duygusal, finansal veya mental açıdan bir düzene sokmanız gerekiyor. Gizli ilişkilere ilgi duyabilirsiniz ancak yanıltıcı etkilere dikkat edilmesi gereken günler.

ASLAN
Başkalarının söyledikleri şeylerin gününüzü bozmasına veya sizi depresyona sokmasına izin vermeyin. Aşk hayatınız ve romantik eğilimler ön planda, duygularınızı paylaşmak için güzel günler.

BAŞAK
İlerlemeyi durdurmamanız problemlerden ve eleştirilerden uzak durmanızı sağlayabilir. Elinize yeni bilgiler geçtiyse fikirlerinizi değiştirmekten korkmanız için de bir neden yok demektir. Adil tavırlarınız takdir edilecek.

TERAZİ
Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir veya ilerlemeyi düşündüğünüz konularda karar almanızı zorlaştırabilir. Bazı evraklarınızı korumanız ya da yazılı her tür konuda dikkatli olmanız gerekebilir. Evle ilgili konforlu değişiklikler yapabilirsiniz.

AKREP
Bilgi paylaşımı, pazarlama, satış ve yeteneklerinizi gösterebileceğiniz her tür konuda şanslı olabileceğiniz bir gün. Gelecekle ilgili planlarınızda ve alacağınız kararlarda bir işbirliğinin önemli bir rolü olabilir.

YAY
İlişkilerinize daha fazla zaman ayırmalı ve daha çok gayret göstermelisiniz. Ortak kaynaklarla ilgili işler veya ortaklık gerektiren projeler ortaya olumlu sonuçlar çıkmasını sağlayabilir.

OĞLAK
Başkalarının dramatik anıları ya da davranışları günün atmosferini bozabilir. Kendi hayatınıza ve ihtiyaçlarınıza odaklanmanızda fayda var. Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun. Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

KOVA
İstekleriniz ve sahip olduklarınız arasında sıkışabilirsiniz. Tecrübeleriniz kanalıyla edindiğiniz bilgiler bazı konularda işe yarar veya olumlu sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir. Evde yapacağınız değişiklikler de hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilir.

BALIK
Pozitif düşünmeniz ve adil olmanız işbirliklerinin veya ilişkilerin kârlı sonuçlar doğurmasını sağlayabilir. Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları