Gelişmelere uyum sağlamaya çalışın

Sanatsal, estetikle ilgili veya aşk ilişkilerinde olumlu adımlara açık bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Ancak, akşam saatlerinden itibaren bu verimli, yaratıcılık içeren ve sevgi alışverişlerine açık atmosfer gerginleşebilir.
Olayların beklenmedik şekilde gelişebilme ihtimali, ani açıklamalar veya ilginç olaylar nedeniyle planlarımızda değişiklik yapmamız gerekebilir. Dolayısıyla, her konuda ve anda hazırlıklı ve gelişmelere uyum sağlayabilecek durumda olmamızda fayda var.


Koç
İlişkilerde veya işbirliklerinizde daha ısrarcı veya inatçı olmak yerine daha düşünceli ve anlayışlı olmaya çalışmanız tartışmalı ortamların üstesinden gelmenizde size yardımcı olabilir.

Boğa
Net olmak ve düşünce ya da taleplerinizi direkt olarak ifade etmek isteğiniz anlaşılabilir bir durum aslında. Ancak, bugünlerde atmosfer kimsenin birbirini idare etmesine olanak tanımadığı için tartışmalardan kaçınmak için politik olmayı şart kılıyor.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Yengeç
Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz. Ancak, buradaki asıl önemli konu, sabırlı olmak ve doğru zamanlama yapabilmek aslında.

Aslan
Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yollarını aradığınız veya en iyi menajeri, danışmanı, ajansı ya da asistanı bulmak için çalışacağınız günlerdesiniz.

Başak
Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Terazi
Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir. Bu atmosferde fikirlerinizi açıklarken dikkatli olmanızda ve mümkünse ertelemenizde fayda var.

Akrep
Yapmayı planladığınız yapısal değişiklikler diğerlerinin hayatlarını da etkileyebileceği için, tarzınız olmasa da düşüncelerinizi diğerleriyle de paylaşmanızda fayda var.

Yay
Haksızlık olduğunu düşündüğünüz konularda sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Oğlak
Olan biten bazı ya da belli şeylerin mantıklı nedenlerini ve açıklamalarını bulmak isteyebilirsiniz. Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Haberin Devamı

Kova
Bazı olaylar veya konular nedeniyle ruh durumunuzda ya da bazı anlatımlarınızda iniş ve çıkışlar oluşabilir. Dolayısıyla, insanlar aslen ne demek istediğinizi anlamayabilirler. Sabırlı olmalısınız.

Balık
Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları