Size de mi nazar değdi!

Adının; “Bir vatandaş” olarak yazılmasını isteyen Hürriyet Bursa gazetesi abonesi hemşehirimizin endişeleri var

Haberin Devamı

Size de mi nazar değdi

Endişelerini de şöyle dile getiriyor: “Yıldırım ilçesi Yeşil Mahallesi Pilavcı Aralığı Sokağı’nda çok ciddi sorunlar var.

Size de mi nazar değdi

Yamaçta olan evin altı boşalmaya başladı. Bazı zamanlar devasa kayalar dahi evlerimizin önüne, kaldırıma ve caddeye kadar yuvarlanıyor. Bir gün birimizin kafasına düşecek diye korkuyoruz! Ayrıca civardaki taş duvar da sallanmaya başladı.

Size de mi nazar değdi

Haberin Devamı

Bu durumu Yıldırım Belediyesi’ne bildirdik. “Derhal geliyoruz” dediler. Yedi ay doldu halen gelecekler. Haklı korkularımız oluştu. Yıldırım Belediyesi’nden şikâyetçiyiz!” Daha önceki konularımızla alakalı olarak Yıldırım Belediyesi’nin ivedi ve samimi hizmetlerini görünce çok mutlu oluyordum. Yıldırım gibiydi Yıldırım Belediyesi… Bizleri mutlu eden iş, başlangıç ve sonuç neticelerine istinaden onlarca kez teşekkürümüzü de yayımlamıştık köşemde. Son dönemlerde Yıldırım’da durağana geçti gibi! Ne değişti ki? Yoksa size de mi nazar değdi? (!)

Uludağ Üniversitesi ve mahkûmları!

 Size de mi nazar değdi

Adının açıklanmasını istemeyen Uludağ Üniversitesi hocası bakınız ne diyor, özetimle: “Kampüsümüzün içi metrodan indiğiniz andan itibaren yüzlercesi görsel çirkinlik ve risk içeren aksaklıklara mahkûm edilmiştir! Bunları kimsenin görmeye niyeti yok sanırım!

Size de mi nazar değdi

Rektörümüz Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, bari siz görün lütfen! Saygılarımla.” İlgili sorunların direk muhatabı Rektör Prof. Dr. A. Sami Kılavuz değildir elbette. Ancak lider olmanın bir ehemmiyeti ve ağırlığı olmalı diye düşünüyorum…

Haberin Devamı

Öyle bir şeyi merak ediyor ki…

Size de mi nazar değdi

Okurlarımızdan olan Gaye Şekerci, özetimle: “Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Beşevler Caddesi zaten otoban gibi! Bir de şu yaya geçidine bakınız. Zemin çizgileri yenilendi. Sonra yüzde 90 / 95 oranında sürücülerin asla UYGULAMADIĞI (Trafik polisi görüldüğü vakit hariç elbette) ‘ÖNCE YAYA’ kuralının yazısını yazarak gittiler. Eyvallah da; bu yaya geçidinden çalılar ve ağaçlar mı geçecek? Çok merak ediyorum! Bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İlgili yaya geçidine ‘Yılın Çevreci Yaya Geçidi Ödülü’ verilsin!” diyor.

Yazarın Tüm Yazıları