İntam Denizi: İkinci sezon birinci bölüm

Okurlarımızın çok iyi bilecekleri ve okurumuz olmayanların da yayımlarımızla alakalı olarak Bursa kamuoyunda en çok konuşulanlardan ilki olan ‘İntam Denizi’ filmi, ultra mega haliyle tam gaz devam ediyor!

Haberin Devamı

İntam Denizi: İkinci sezon birinci bölüm

Film, sanırım Avatar filmindeki Toprak Bükücü’den esinlendirilmiş! Bursa Büyükşehir Belediyesi Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi’nde çevrilen filmi ‘İntam Denizi birinci sezon ikinci bölüm’ başlığımla vizyona sunmuştuk! Yani galasını beş ay önce yayımlamıştık!

İntam Denizi: İkinci sezon birinci bölüm

BEŞ KATLI BİNA KADAR

Akılları allak bullak eden toprak yığmalı ve su sızmalı trajikomedi bilim kurgu filminin ‘İkinci sezon birinci bölümü’ siz kıymetli okurlarımızın beraberinde hemşehrilerimizin izlenimine sunmuş olmanın gururu içindeyim! 9 Temmuz 2022’de belirttiğim gibi; öngörülerimde sapma yok. Her şey tarif ettiğim gibi gidiyor. Hatta ben yüzlerce ton toprak dedim. Yetkililer binlerce ton döktü. Dökülmeye de devam ediliyor. Öyle ki dökülen toprakların yüksekliği beş katlı bina boyuna geldi.

Haberin Devamı

İntam Denizi: İkinci sezon birinci bölüm

PRAMİTLERE RAKİP

Özetle bizim toprak yığıntısı Mısır Piramitleri’ni sollayacak bu gidişle! Ama yine belirteyim ki; su sızıntıları toprak yığınıyla asla ama asla dur-du-ru-la-maz. Bu değişmez bir fizik kuralıdır. Yapılması gereken tek şey sızıntının kesilmesidir. Neyse, ileriki günlerde o sızıntıyı da kesesiniz. Tabii bu iş için toprak yığınlarını kaldırmanız gerekir. Onu da yaparsınız. Lütfen bunu da dert etmeyiniz. Kaderin önüne geçemezsiniz!

BANKA BAK HİZAYA GEL

İntam Denizi: İkinci sezon birinci bölüm

OKURLARIMIZDAN bir site görevlisi olan H. B. şöyle diyor: “Osmangazi ilçesi Doğanbey Caddesi Tayakadın Mahallesi (A 31-1 NO: 18 önü) üzerindeki oturma bankının yaslanma kısmı yok. Üstelik bu durum tam iki yıldır böyledir. İşin ilginci burada böyle bir ihtiyaç yok ki! Ne karşısında park var ne de yanında belediye otobüs durağı gibi alan... Buradaki saçmalığı sitemizde oturan bir meclis üyesine bildirdim. Ama beni kim ve neden dikkate alsın? Sizlere iyi çalışmalar dileyerek saygılarımı sunarım.”
Sağ olasın kıymetli kardeşim; bilmukabele... Vay be; banka bak hizaya gel!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

İntam Denizi: İkinci sezon birinci bölüm

UÇURUM HEMEN SAC PARAVANLA KAPATILDI

HÜRRİYET Bursa gazetesi okuru olan matematik öğretmeni Miray Adaletsever’in ihbarını ‘Sonrasında ağlayıp sızlanmak kâr etmez’ başlığımla 14 Ocak 2023 tarihli köşemde yayımlamıştık. Yayımımızla birlikte aynı gün içinde Miray Adalesever aradı. “...Muhammet Bey. Yazınızdan sonra çok ama tehlikeli olan uçurum, sac paravanla kapatıldı. Neticesi faciayla sonuçlanması çok muhtemel olan sorun giderildi...”
Miray öğretmenim. Belki Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi No:173 yanındaki inşaat alanında bir ailenin ocağı sönecekti. Buna engel oldunuz. Şahsım olarak size teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

BARİYERLER TAKILDI

İntam Denizi: İkinci sezon birinci bölüm

BİR otobüs firmasında muavin olan okurumuz Mümin Cambaz, özetimle: “...Ulubat Köprüsü’nde büyük tehlike başlıklı yayımınızdan sonra o köprünün korkuluk bariyerleri takıldı. Sizler gerçekten efsanesiniz. Çok teşekkür ediyorum...” diyor. Takibin, dikkatin ve bildirimin için ben de size teşekkür ederim Mümin Cambaz. Vatandaşlarımıza çok büyük geçmiş olsun. Ayrıca; ihbarı yapan Ahmet Çınay; siz de sağ olunuz...

Yazarın Tüm Yazıları