Hiç mi vicdanınız yok

Bir okurumuzdan gelen e-postada:

Haberin Devamı

Hiç mi vicdanınız yok

“Bizim Balıklıdere yine kan ağlıyor. Müsaitseniz gelip görmenizi çok rica ediyoruz lütfen...” okurumuzun çağrısı üzerine Ankara Caddesi’nin geçtiği Balıklıdere’ye gittim. Gördüklerim karşısında resmen şok oldum. İnsanlığımdan utandım! 61 kare fotoğraf çektim. Hepsini köşemizden yayınlamamızın imkanı yok.

Hiç mi vicdanınız yok

3 AY ÖNCE TEMİZLENDİ

İnsan hayatının olmazsa olmazı suya karşı yapılmış olan bu saygısızlık... Oysa, en son olarak üç ay önce Yıldırım Belediyesi’nin 17 temizlik personeli, bir iş makinesi ve de iki kamyon desteğiyle burası tertemiz yapılmıştı.

Haberin Devamı

Hiç mi vicdanınız yok

Bu saygısızlığa ve günaha sebep olanlarda zerre kadar vicdan yok mu acaba? Çok merak ediyorum...

KAR YAĞDI BÖYLE OLDU!

Hiç mi vicdanınız yok

Okurumuz Refik Şaşkın’ın e-postasını özetleyerek aktarıyorum: “ Su denince akla ilk gelen yerlerden biri Bursa. Bursa’da da su denince akla ilk gelen, Uludağ’daki lezzetiyle içmeye doyamayacağınız Ayı Çeşmesi’nden akan su gelir. Hele bu suyla demlenen çay öyle lezzetli olur ki... Geçtiğimiz yıl köşenizde yayımladığınız yazınız sonrasında çeşmenin yalağı, yapıştırılan mermerler sayesinde görsel güzelliğine kavuşmuştu. Ancak bu yıl yağan karın ağırlığına dayanamayan mermerlerin çoğu koptu. Özetle; kar yağdı böyle oldu. (!)”

İLGİNÇ OLAN ŞEYE BAKAR MISINIZ?

Hiç mi vicdanınız yok

Okurumuz Halit Nezir: “Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi girişindeki kaldırım, yayımlarınız sonucunda üç – dört ay önce yenilenmişti. Kaldırıma bol gelen taşlar bordürleri ittirmeye başladı! Ne ilginç değil mi?”

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ÇEŞMENİN BAKIMI VE ONARIMI YAPILDI

Hiç mi vicdanınız yok

‘BİZE YAKIŞMIYOR’ başlıklı (Mimar Sinan Mahallesi / Emniyet Caddesi) yayımınızdaki dinlenme parkındaki çeşmenin; bakımı, onarımı ve temizliği yapılmıştır. Ayrıca belediyemiz sorumluluğunda olup; ‘BURSA FARKI’ başlığınızla yayımlamış olduğunuz konunuzdaki haklı şikayetinize sebep olan ‘alçak seviyede’ sunulmuş olan tabelaların tamamı tespit edilerek sökülmüştür. Daha sonra sökülen tabelalar uygun görüş seviyesine takılmıştır. Bilgilerinize. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü” şahit fotoğraflarınızla birlikte yollanan video kaydı için Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü Uzmanı Sn. Bayram Adaletsever’e ayrıca teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları