Gıda mühendisiyim ama…

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerinden Gıda Mühendisi Sevil Kobak: “Şayet ayrıcalıklı olmak buysa” diyor ve özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Gıda mühendisiyim ama…
Gıda mühendisiyim ama…
Gıda mühendisiyim ama…
“Muhammet Bey, yaşım çok genç olmasına karşın aklımı yitirmek üzereyim! Gıda mühendisiyim; ama yapboz işlerinden de birazcık anlıyorum çok şükür! Adım başı zararla karşılaşmaktan bitkin düştüm. 2020 bitti ve 2021 geldi. Ne değişti ya da ne değişecek? Babamın ve annemin göremediği “Devletin malı deniz” mantığından kurtulduğumuzu ben görebilecek miyim en çok onu merak ediyorum. Size yolladığım fotoğraflarımda göstermiş olduğum çok ama çok üzücü alan yıllardır dikkatimi çekmektedir. Sanırım bu durum kimseyi rahatsız etmemekte ve üzmemektedir! Rahatsız olan sadece bensem şayet, sorun bende demektir! Bu esnada bir Nilüferli olarak şunu sormak istiyorum Başkan Turgay Erdem’e. Hani “Nilüferli olmak bir ayrıcalık” ya! Şayet buysa ayrıcalıklı olmak gerçekten çok başarılı olmuşsunuz! Ne dersiniz?”
Sevil Kobak, adresi de şöyle tarif ediyor: “Dörtçelik Çocuk Hastanesi Metro İstasyonu’nda inin. Bir dakika kuzey yönüne doğru yürüyün burası önünüze gelecektir” diyor.

Haberin Devamı

ÇİMLER ŞAHİT!

Gıda mühendisiyim ama…
Gıda mühendisiyim ama…
Okurlarımızdan Ersin Ersen: “Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı yanındaki ‘mahalle afet konteyneri’ önündeki yeşil alanda, iki seksen uzanmış olarak istirahat modunda bulunan çöp kutusu askısının uyanma vakti ne zaman gelecek? Sanırım altı ay oldu ve (Bu süreyi kabul etmeyen olursa, o aparatı kaldırsınlar ve altında ezilen çimlerin durumuna baksınlar) halen uyanmadı! Zenginlik böyle bir şey!”

İŞ Mİ BU YAPTIĞINIZ?

Gıda mühendisiyim ama…
Osmangazi ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde bankamatiklerin önüne isabet eden alandaki kaldırımın, bankamatiklerle işi olan vatandaşlarımızın kısa süreliğine park edebilmeleri için kaldırıma cep yapılmasını istemiştim. Sonra o cep yapılmıştı. Teşekkür ederim. Ancak geçen hafta birileri geldi ve o cebi on binlerce lira masraf ederek tekrar kapatmasın mı? İş mi bu yaptığınız şimdi? Allah’ım aklıma mukayyet ol!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

UYARI VAR CEZA VAR VAZGEÇEN YOK
Nilüfer Belediyesi İhsaniye Pazaryeri civarındaki parklanmayla ilgili şikayete şöyle yanıt veriyor; “Söz konusu pazar alanı etrafındaki uygunsuz parklanmayla ilgili olarak zabıta ekiplerimiz gereken çalışmaları yapmaktadır. Ekiplerimiz uygunsuz parklanan araçların sürücülerine yönelik Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddesince idari para cezası uygulamaktadır. Araçları bulunduğu yerden kaldırmak zabıta ekiplerimizin yetkisi dâhilinde değildir. Ancak vatandaşlarımız uyarılmakta ve araç sahiplerine yakındaki otoparklar hakkında bilgi verilerek yönlendirme yapılmaktadır. Bilginize sunar, teşekkür ederiz. Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu.”
Açıklamanız için teşekkür ediyorum Nilüfer Belediyesi. Umarım bu şikâyet bitsin…

Yazarın Tüm Yazıları