Değişen ne oldu, hiç!

Adının açıklanmasını istemeyen bir okurumuz, özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Değişen ne oldu, hiç

“Nilüfer Çamlıca Mahallesi Bozer Sokak İnci Sitesi 1/C Blok’un çatı dubleks terasına projeye aykırı olarak saçak seviyesinde 120 –150 santim arasında örülerek başlatılmış olan bir çalışma var. Bizler bu tür kaçak görüntüleri görmekten bıktığımız için buraya taşındık. Değişen ne oldu, hiç? Durumu Nilüfer Belediyesi’ne bildirdik. Ancak ilgili ekiplerden gelen yok. Yani kaçak inşaat tam gaz devam ediyor. Bakalım diğerleri ne zaman başlayacak? Konuyla ilgili değişik duyumlar alıyoruz. Belediyeden bir açıklama bekliyoruz. Boşu boşuna düzenimizi bozup buralara taşındık. Ne o; burası planlı ve kontrollüymüş! Oysa gördüğümüz sadece aynı anlayışın devam ettiği.”

Haberin Devamı


OTURULMASI SIKINTILI OLAN BANK!

Değişen ne oldu, hiç

Okurlarımızdan olan Yunus Uraz: “Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Melisa Parkı Otobüs durağının oturma bankının tahtaları kırık. Bir tanesi de eksik. Bu sebepten dolayı büyük insanların bu banka oturmaları biraz sıkıntılı oluyor! Bu durum yıllardır böyle. BURULAŞ’ın tamir ve onarım ekibine duyurulur!” diyor.

 YİRMİ DÖRT SAAT DOLMADAN KESTİLER

Değişen ne oldu, hiç

Adının açıklanmasını istemeyen okurumuz bakınız ne diyor: “Acemler Caddesi’ndeki asfaltın bir bölümüne yeni asfalt atılmıştı. Asfaltı atan da Büyükşehir Belediyesi’ydi. Asfalt atıldıktan sonra aradan henüz yirmi dört saat bile geçmedi ki; birileri geldi ve canım asfaltın bir bölümünü kesti. Ne olur artık yeter. Çalışmalarınız proaktif olsun. Sizleri bilemeyiz ama ülke ekonomimizin zarara uğratılması bizleri çok üzüyor.”

Nasıl olsa dikkate almayacaklar!

Değişen ne oldu, hiç

Haberin Devamı

Eczacı okurumuz Rahmi Kırgız, özetimle şöyle diyor: “Zübeyde Hanım Caddesi başlangıcındaki (Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yanı) UEDAŞ’ın trafo binasındaki yağmur su oluğunun büyük çoğunluğu kopmak üzere. Fotoğrafda da işaret ederek gösterdim. Sorunu UEDAŞ’a bildirmedik çünkü nasıl olsa bizi dikkate almayacaklar! Sizin köşenizde bu durumu zaman zaman görüyoruz. Ya nasip diyelim! Umarız birinin başına düşmez. En azından sizin aracılığınızla yetkililere duyuralım istedim.”

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Değişen ne oldu, hiç

İŞTE HİZMET BÖYLE OLUR başlıklı yayımımızla alakalı olarak BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç tarafından arandım. “… Sorun bizim bilgimiz haricinde oluşmuştur. Ancak kurumumuzun isminin geçtiği her sorunu gidermek bizlerin vazifesidir. Güzelyalı belediye otobüs durağı önündeki düşük menhol kapağı yayımınızla (Trafiği aksatmamak için çalışmayı gece saat 01.30 da yaptık) birlikte aynı gün içinde asfalt seviyesine getirilmiştir.” Bilgilendirme için teşekkür ederim Gülenç Müdür.

 

Haberin Devamı

Değişen ne oldu, hiç

BİR ADET BETON DİREK BULDUK başlıklı yayımımızda bahsi geçen direğin (Nilüfer/Atatürk Caddesi) akıbetini merak etmemle alakalı yaptığım kontrolde o direğin alınmış olduğunu gördüm. UEDAŞ’tan tarafıma bir bilgi gelmediği için endişeye düştüm. Yoksa o direği birileri çaldı mı? (!)

Değişen ne oldu, hiç

YİNE TEMİZLENDİ:‘BİRİNCİ olmazsak adımı değiştireceğim’ başlıklı yayımımızla birlikte sabahın erken saatlerinde Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Memiş Memiş tarafınca aradım. Üzgün bir ses tonuyla birlikte ilgili alanın (Kutlukbey Cadddesi – Çöplükbey!) yine temizlendiğini aktardı. Buna şahit olarak video kaydıyla birlikte fotoğraflar da yolladı. Ne diyeyim. Sağ olasın Memiş Müdür ve kıymetli ekibi. İşiniz çok zor, çokkk...

Yazarın Tüm Yazıları