Avrupa İnsan Hakları yolu göründü

Nilüfer Altınşehir Mahallesi’nde villa sitesinde yaşayan Nurer Çalıştıran, UEDAŞ’ın karanlık sorunlarına bir türlü çare bulmadığını, 12 kez sorunu Hürriyet Bursa aracılığıyla da bildirdiklerini belirterek, şubat ayı sonunda ilgili şikâyetini Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşıyacağını söyledi.

Haberin Devamı

Avrupa İnsan Hakları yolu göründü
Hürriyet Bursa okuru PMS Metal Profil Alüminyum Sanayi Dış Ticaret Müdürü Nurer Çalıştıran, çok öfkeli ve bana da: “Siz de öfkeli misiniz Sayın Kösle? Öfkeli değilseniz derhal bir psikoloğa gideceğim. Çünkü ruh halim bozuldu da!” diyor. Hani öfkelenmiyor muyum? Azıcık var galiba! İnsanız elbette. Fakat ben en çok şuna takıldım! Böylesine güçlü bir şirket olan UEDAŞ’ın bırakın vatandaşın haklı şikâyetine çözüm sunmamalarını bana dahi yanıt vermemelerine cidden çok şaşıyorum. Bu esnada bunları yazarken aklıma birden şu geldi. Gerçekten böyle bir sorun yok da abonemiz olan Nurer Çalıştıran halüsinasyon mu görüyor acaba? Çalıştıran şöyle diyor:

11 KEZ YAYIMLANDI

Haberin Devamı

Avrupa İnsan Hakları yolu göründü
“Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi 220. Sokak’ın zifir karanlığa mahkûm edilen sözüm ona villa semtindeki evimden yazıyorum yine. İlgili isyanımı ve şikâyetimi en son olarak 8 Aralık 2022 tarihli köşenizde yayımlamıştınız. O en son dediğim yazım on birinci yazımdı. Yani bununla on ikinci olacak. 60’a yakın ülkeye gittim. Binlerce aksaklıklara çözüm sundurdum. Ancak UEDAŞ beni bezdirdi.

MAHKEMEYE TAŞIYOR

On birinci yazımda; ‘UEDAŞ’ın bize bir garezi mi var diye sormadan edemiyoruz!’ demiştim. Şimdi diyorum ki UEDAŞ’ın harbiden bize garezi var. Ya da ‘Bize garezi yoksa siz Muhammet Kösle’ye gıcığı var ki bizim işimizi bu yüzden yapmıyor’ diye düşünmedim değil. Ancak UEDAŞ’a da onlarca kez başvurdum. Dolayısıyla ‘siz’ ihtimalini eledim. Şubat ayı sonunda ilgili şikâyetimi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne yapacağım. Sizleri de çok yorduk Sayın Kösle. Hakkınızı helal ediniz lütfen.”

OSMANGAZİ’DE YOK YOK

Avrupa İnsan Hakları yolu göründü
Avrupa İnsan Hakları yolu göründü
Avrupa İnsan Hakları yolu göründü
OSMANGAZİ Belediyesi çalışanı olan bir okurumuz, özetimle şöyle diyor: “Başkanımızın da içinde bulunduğu hizmet binamızın etrafı Perperişan. Bir tarafta kaldırımda kazı var, vatandaşa sıkıntı. Diğer tarafta saat kulemiz var saatleri yok. Kulenin önü nadasa bırakılan tarla gibi! Öbür yanda bulunan Emlak ve Çevre Temizlik Vergi Birimi’nin yan duvarı kontrplak malzemeden. Şahsım olarak bunları görünce üzülüyorum. Diyeceklerim bundan ibarettir. Saygılar sunarım.”

Haberin Devamı

ÖNCE ARACINA BAKTI, SONRA...

Avrupa İnsan Hakları yolu göründü
HÜRRİYET Bursa gazetesi abonelerimizden olan Eren Kobak diyor ki: “Nilüfer ilçesi Konak Caddesi asfaltında (Konak Yüzme Havuzu girişi) çok ciddi bir çukur var! Gece vakti yaya olarak yürürken gördüm. Aracın biri bu çukura girdi ve aracın tabanı yere sürttü. Araç sahibi aracında indi. Önce aracının altına baktı, sonra da çukura... Ardından söylenerek hızlıca gitti. Hani araç sahibi yerine kendimi koydum da... Öfkelenilmeyecek gibi de değildi ki!”
Büyükşehir Belediyesi’nin dikkatlerine...

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

ASFALTA ABARTILI YAMA ATILDI

Avrupa İnsan Hakları yolu göründüAvrupa İnsan Hakları yolu göründü

ADININ açıklanmamasını isteyen Gönlüferah Otel çalışanı olan okurumuz, “Şikâyetimi yayımladıktan sonra canı çıkartılan asfalta laf olsun cinsinden yama atıldı. Onarım esnasında arta kalan asfalt malzemesi bordür dibine bırakıldı! Buna şükür edeceğiz artık. İyi ki varsınız. Yoksa bu iş yıllar yıllar geçer de olmazdı. Çok sağ olunuz” diyor.
Gözünüz aydın olsun kıymetli okurumuz. Bordür dibine bırakılan artık asfalta gelince... Onları da siz atıverin. Her şeyi belediyemizden beklemeyiniz efendim!

Yazarın Tüm Yazıları