4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

Hürriyet Bursa okuru Çekirge Mahalle Muhtarı Coşkun Alıntaş’ın e-postasını özetimle aktarıyorum:

Haberin Devamı

4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

“Bugünkü şikayetimin sebebi de mahallemizdeki 4. Köşk Sokak’tan. Fotoğrafımı dikkatlice incelemenizi rica ediyorum. Burası çift yönlü trafiğe geçiş imkanı sunamayan dar bir boğaz! Buradan iki aracın yan yana geçmesi mümkün mü? Hayır. Öyle ki tek araç bile zor geçiyor buradan. İşin asıl ilginç yanıysa arkamdaki duvar, karşılıklı gelen her iki araç sürücüsünün de birbirlerini görmelerine engel oluyor. Hem de yüzde yüz. Araç sürücüleri araçların çarpışmalarına engel olabilmek için duvarın etki alanına yaklaşmaya başladıkları anda korna seremonileriyle karşılıyorlar birbirlerini...

DİKKATE ALINMADIM

Haberin Devamı

Kornaya rağmen burada meydana gelen kazaların ardı arkası kesilmiyor. Başkanlara; ‘bu duvarı yıkın yola katın, yolu genişletin…’ diye birçok kez yazılı dilekçelerim oldu. İlgi görmeyince; ‘Bari en azından trafik güvenlik aynası dikin’ diye de onlarcası müracaatım oldu. Ama ayna isteğimde bile dikkate alınmadım. Sanırsınız aynayı şahsım için istiyorum. Diyorum ki; burada kazalar oluyor. Canlar, mallar zarara uğruyor. Olan vatandaşımıza ve mili servetimize oluyor. Buna da dikkat çekmek için yetki aldım.

BİR SÜRÜ MAİL ATTIM

Kıymetli belediye başkanları! Sizlerin görmek zorunda olduğunuz ancak göremediğiniz aksaklıkları bildirmek için çaba sarf ederken destekleriniz olmazsa çabalarımın bir anlamı kalmıyor! Sorunların çözümünde netice alamayınca seçmenlerim de benim çalışmadığımı düşünüyor. Oysa mahallemdeki sorunlara yönelik olarak yüzlerce mail var başkanlara yolladığım. Seçmenlerime bunları nasıl anlatabilirim ki? Sanırım olumsuz düşüncelerinde haklılar! Bir aynayı dahi taktıramayan adamdan muhtar olur mu? Olmuş işte. O muhtar da bendeniz Çekirge Mahalle Muhtarı Coşkun Alıntaş.”

 

 

Yok, mu bu işi çözecek bir yetkili?

4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

Haberin Devamı

Okurumuz Ogün Durdu: “Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi sakiniyim. Mahallemizdeki 10. Gül Sokak tabelasının Gül Sokağı yazılı tabelayla ya da Gül Sokağı tabelasının 10. Gül Sokak yazılı olan tabelayla değiştirilmesini istiyoruz! Bir şey anlamadınız değil mi?

4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

Anlamamanız doğal! Çünkü biz bu durumu yıllardır izliyoruz. Anlamadığımız için size yazdık!” diyor. Tabela şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Yok, mu bu işi çözecek bir yetkili?

 

 

Yağmur yağınca havuza dönüşüyor

4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

Okurlarımızdan olan kurbağa adam Sadık Ordulu: “Nilüfer ilçesi Dörtçelik Çocuk Hastanesi Metro İstasyonu önündeki kaldırım, yapım aşamasında teraziye alınmamış. Bu sebepten dolayı da kaldırım yağmurla birlikte havuza dönüşüyor. Su bizim işimiz. O yüzden dikkatimi çekiyor bu sorun... Sanırım belediye ekibinde kurbağa adam yok. Olsaydı mutlaka birinin dikkatini çekerdi bence!” diyor.

 

 

Haberin Devamı

Destek için konan direk de desteklenmeli

4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

Hürriyet Bursa okuru Orhaneli ilçesinde esnaflık yapan Kaya Ali Doyuran’ın şikayeti: “Orhaneli, Hacı Mustafa Öden Anadolu İmam Hatip Lisesi karşısında bulunan ağaç direğe devrilmesin diye yaslandırılan ikinci ağaç direği de bir direkle desteklesinler! Şaka gibiyiz inanın Muhammet Bey…” Alın size direk dayanışması. PTT ya da Türk Telekom; direkler hanginize ait bilemedim ama Kaya Ali’nin önerisi cuk oturmuş bence! Destek işi sizlerde…

 

 

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

 

Ayna takılmış

4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

Geçtiğimiz hafta BURULAŞ’ın açıklamasını (27 Ekim 2022) yayımlarken; “Yağmur Topçu, aynayı kontrol edeceğim demiştim.

Haberin Devamı

4. Köşk Sokak’ta dar bir boğaz

Evet, kontrol ettim. Belirtmiş olduğunuz gibi asansördeki aynanın takılmış olduğunu gördüm. Bunu da siz kıymetli okurlarımızla paylaşıyorum. Totemle alakalı olarak bir çalışma henüz yok. Takipteyim BURULAŞ…

Yazarın Tüm Yazıları