Belki de Lima için Hara, aradığı “Salon beyefendisi”

Adriana Lima... Dünyanın en güzel kadınlarından biri...

Haberin Devamı


Kadınlara genel yaklaşımı “Bir şeye benzemiyor vallahi” olan, bir ortamda kendinden başka bir dişinin ilgi görmesine tahammülü olmayan kadınların dahi güzelliği üzerinde hemfikir olduğu bir model.
Pek çok erkeğin hayallerini süsleyen, yetişkin erkeklerin kendi aralarında yaptığı cinsellik odaklı ergen muhabbetlerine bol bol konu olan bir erotizm sembolü.
Victoria’s Secret defilelerinin en bilinen ve uzun dönem “Meleklik görevini ifa eden” modellerinden; artık yaşı gereği tacını Kendall Jenner’lara, Gigi Hadid’lere bırakıyor yavaş yavaş ama bana kalırsa 20’lerindeki halinden daha çarpıcı.
Zaten kendisi de bunun farkında. 40 yaşına kadar podyumlarda kalmayı arzuladığını söylüyor.
Adriana Lima, bundan önce pek çok defa Türkiye’ye geldi, Acun Ilıcalı ve ahalisi ile pek samimi, burada gördüğü ilgi ve kazancından memnun olsa gerek, Türkiye’den gelen tekliflere pek hayır demiyor.
Son dönemde katıldığı organizasyonlardan birinde Metin Hara ile tanışmıştı.
Bu tanışmadan sonra Lima, Los Angeles Havaalanı’nda bu kitabı elinde taşırken görüldü.
Kapağı kameralar tarafından iyice algılanacak biçimde tutuyordu elinde, dolayısıyla yabancı basında da konuyu haberleştirirken “Adriana Lima LAX’te elinde bir ‘self-help’ kitabıyla görüldü” ifadesine yer verdi.
Lima, 2014’te çocukları Valentina ve Sienna’nın babaları Sırp asıllı basketbolcu Marco Jeric’ten boşanmıştı.
Sırbistan menşeli kaynaklarda aldatıldığı yazıyor ancak bu spekülasyondan ileri gidemedi.
Sonrasında boks eğitmeni ve antrenör Joe Thomas ile bir yıllık ilişki yaşadı.
Ve şimdi de Metin Hara...
Pek çokları bu ilişkinin bir PR çalışması olduğunu söylüyor.
Peki Metin Hara Adriana Lima’ya gerçekten “Adriana’cığım, al sana şu kadar milyon dolar, seni havaalanında ağzından öpeceğim, sonra da el ele Bodrum’da gezeceğiz. Bitti mi? Bitmedi... Bodrum sokaklarında magazin gazetecileriyle Prenses Diana ve Dodi Al Fayed takip sahnesi yaşayacağız ve inşallah yara almadan kurtulacağız, ayrıca karşılıklı olarak popülerliğimize popülerlik katacağız” demiş midir?
İsterseniz son iki günün en büyük magazin bombasını biraz didikleyelim bugün...

Haberin Devamı

İmaj, gerçekler ve güzelliğin laneti

Haberin Devamı

“Türk kişisel gelişim gurusu” ile tüm dünyanın peşinde koştuğu süper modelin birlikteliği” deyince pek çok insan otomatik olarak “Yav he, he” diyor ve ardından türlü senaryolar yazılıyor ancak ben yanılma payını da hesap ederek bu aşkın gerçek olduğunu düşünüyorum.
Ünlü isimlere dair yapılan yorumlar, onlarla ilgili oluşmuş imaj doğrultusunda oluyor.
Ünlünün kendisini tanıdığımız, karakterini bildiğimiz, günlük yaşantısını, aklından geçen düşünceleri bildiğimiz için yapmıyoruz yorumları, kafamızdaki imajı yorumluyoruz sadece. Adriana Lima’da da durum böyle bana kalırsa.
Merin Hara ile bir organizasyonda bir araya gelmiş, tanışmışlar, Hara ona kitabının İngilizce edisyonunu hediye etmiş, ardından okumaya başlamış ve çok etkilenmiş. Hara’nın yazdığı kitaplar ve yaptığı atölye çalışmalarıyla Türkiye’de Lima gibi pek çok kadını etkisi altına aldığını biliyoruz.
Gelelim Lima’ya...
Paylaşımlarından anlaşılacağı üzere, kendini, hayatı sorgulayan, gerçek aşkı arayan bir kadın o da.
Evet, o Adriana Lima, evet herkes ona tapıyor ve evet, bu yönde bir imajı var ama...
İmajı bir kenara koyacak olursak her kadın, her insan gibi tatminkar bir hayat yaşamak, mutlu olmak, sevgi temelli ilişkiler kurmak isteyen bir kadın işte!
Fakat tam da burada “aşırı güzel olmanın laneti” devreye giriyor: İlişki kurarken güzelliğinin belirleyici olması.
Adriana Lima’ya ağzı köpürmeden yaklaşan, “Senin karakterinden ve hayata bakışından etkileniyorum... Senin gibi ince bir ruh tanımadım” demiş bir erkek, bir “salon beyefendisi” karşısına kaç kez çıkmış olabilir?
Az olduğunu tahmin ederim.
Hazirandaki buluşmalarında birlikte göründükleri selfie’yi “Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi & özgür olmaları dileğiyle...” notuyla paylaşmıştı Hara.
Belki de o “nadir görülen erkek”, o “salon beyefendisi” olmuştur Lima için Metin Hara...
Ne biliyoruz?
İlla bir bit yeniği mi aramalı?
Gerçekten aşk yaşıyor olmaları imkansız mı böyle düşününce?

Yazarın Tüm Yazıları