Mahmut ne yapsın?

İLERİDEKİ günlerde maçın özetlerini izleyecek olanlar, Skrtel’in, Maradona gibi kendi yarı sahasından aldığı topu getirip, gol attığını düşünecekler.

Haberin Devamı

Evet, görülmeye değer bu tür goller. Ama gerçek şu ki Skrtel, o golü atmak zorunda kaldı. Çıkarken aklında kaleye vurmak yoktu, eğitimi bunu düşünmemesini gerektiriyordu ama ne yapsın?

Bir play station golü gibiydi, herkesi çalımladı, vurdu, kaleci de beklemiyordu, gol oldu.

 Skrtel, o şutu çekip golü atmak zorundaydı çünkü bunun tek nedeni getirdiği topu verebileceği, boşa kaçmış kimsenin olmamasıydı.

HALI SAHA GOLÜ

Daha 4. dakikada bunu görmüştük zaten. Mehmet Topal, kendi yarı sahasının sol gerisinde topla buluştu, topu atabileceği kimseyi görmedi, kalecisine döndü, ondan topu yeniden kendisine atmasını beklerken iki elini havaya kaldırıp, “ileri” işareti yaptı, ama dinleyen kim?

Fenerbahçe’nin yediği ilk gol de takıma hakim olan bu ruh durumunun sonucuydu.

Haberin Devamı

Tipik bir halı saha golü yediler. Bir profesyonel lig takımının bu golü yememesi için gerekli olan tek şey, rakibe basmaktan ibaretti, ama ya güçleri yoktu, ya da akılları başka yere gezmeye gitmişti.

VAN PERSİE FANTEZİSİ

 Fernandao’nun sakatlığından sonra Van Persie değişikliği, bir fantezi olmalıydı. Topu kim getirecek, kim Van Persie’yi görecek, gerçek bir bilmeceydi. Çünkü Van Persie, “Görünmeyen Adam” filminde baş rolü kapmış gibiydi.

Nitekim, takım da bu zor problemi çözemedi, kendilerince koştular, didindiler ama mabut vermeyince, Mahmut’un elinden de bir şey gelmiyor!

TARAFTAR NEREDE?

 “Yenilsen de yensen de taraftarın seninle” tezahüratı bir palavradan ibaret. Başarı varsa herkes orada, başarı yoksa herkes evinde!

BİR SORU:

 F.Bahçe’nin bütün şampiyonluklarını kendisinin gerçekleştirdiğini söyleyen otorite, neden bu sezon işini boşladı?

BİR TELGRAF:

 Kardeşim Karavaiev... Stop... Senden uzun zamandır haber alamıyorum... Stop... Sağlık haberlerini bekliyorum.. Stop... Herkes merak içinde... Stop...

Yazarın Tüm Yazıları