Sevgiliden ‘anlamlı’ hediye

Atilla Bingöl, sevgilisi Melis Sezen’e atalarını öğrenmesi için DNA kiti hediye etti.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Melis Sezen, atalarının peşine düştü! Şaka bir yana, aldığım duyumlara göre güzel oyuncunun sevgilisi Atilla Bingöl, Amerika’da çok popüler olan DNA kitini doğum günü için hediye etmiş.

Sevgiliden ‘anlamlı’ hediye

Bingöl, bu testle ABD’de tanışmış ve bu hoş hediyeyle sevgilisini şaşırtmış. 99 dolarlık DNA kiti, tükürük örneğiyle kişinin atalarını tespit edebiliyor. Melis Sezen de tükürük örneğini kitte yazıldığı talimatlar sonucu ABD’ye göndermiş.
Belli ki çiftin ilişkileri ciddi bir boyuta doğru evriliyor. Birbirlerine güvenleri yüksek demek ki diye düşündüm. Oldukça karmaşık ve çok göç alan bir coğrafyada yaşadığımız için Melis Sezen de atalarının nereden geldiğini merak etmiş haliyle. 2 ayda geliyormuş sonuçlar; ben de takipte kalacağım...

Haberin Devamı

En büyük hayranı

Yeşil sahaların yakışıklı ismi Altay Bayındır’ın gönlünü güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdığını ilk ben yazmıştım hatırlarsanız.

Sevgiliden ‘anlamlı’ hediye

Mayıstan beri birlikte olan çift, ilişkilerini artık saklamıyor. Güzel oyuncu, sevgilisinin İstanbul’daki hiçbir maçını kaçırmıyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan maçı da izleyen Uluksar, sevgilisi Altay’a en çok tezahürat yapan kişi oldu.

34 yıllık tecrübe

Türkiye’nin ilk her şey dahil tatil köyü olan Club Marco Polo, 34 yıllık tecrübesini yaptığı renovasyonlarla süslemeye devam ediyor.

Sevgiliden ‘anlamlı’ hediye

Yeniliklerin hız kesmediği otelde yaz sezonunda yerli ve yabancı ünlü sanatçıların konser programları da düzenleniyor. Otelin 300 metrelik plajının “Mavi Bayraklı” olduğunun da altını çizelim.

Türkiye’nin en lüks yelkenlisi “Sallyna” su ile buluştu
Mirzaoğlu Holding tarafından turizme kazandırılan “Sallyna”  şimdiye kadar yapılmış en lüks yelkenli olma özelliğini taşıyor.
Hollywood yıldızlarından Johnny Depp, Formula 1’in patronu Ecclestone ve birçok dünyaca tanınmış ünlü ismin teknesini tasarlayan Tanju Kalaycıoğlu’nun, Mirzaoğlu Holding adına, üretim ve yönetim sürecini üstlendiği ülkemizin en lüks guleti “Sallyna” denize indirildi…

Haberin Devamı

Sevgiliden ‘anlamlı’ hediye
Romel Ayyıldız- Mizraoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan

Sallyna, 48 metre boyunda 82 metre eninde, 220 ton ağırlığında; tasarımında Türk guletlerinden esinlenilmiş, çok bir yelkenli gezi yatı. Çift motor üç jenaratör ve çok kapsamlı sistemlerle donatılan yat çift direkli arması ve hidrolik tahrikli yelken donanımlarıyla dünyanın bütün denizlerinde güvenle seyir yapabilecek.

Âşıkların kahvaltı keyfi

Bir süredir aşk yaşayan Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran, önceki gün Arnavutköy’deydi. Defne Samyeli’nin single çalışması sırasında tanışan ikili, aşk dedikodularını reddetmiş, arkadaş olduklarını söylemişti.

Sevgiliden ‘anlamlı’ hediye

Belli ki arkadaşlık aşka dönüşmüş, çift şimdilerde ilişkilerini saklamadan yaşıyor. Ünlü aranjör ve güzel şarkıcı, Arnavutköy’e kahvaltıya gelmişti. Baş başa kahvaltı yapan çift, sonrasında kısa bir yürüyüş yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları