Aşk haberi kafaları karıştırdı!

Geçtiğimiz hafta Ceyda Düvenci’nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile birlikte olduğu haberleri çıktı biliyorsunuz.

Haberin Devamı

Aşk haberi kafaları karıştırdı

Açıkçası bu haber benim de kulağıma gelmişti ama teyit ettirme fırsatı bulamadan, magazine düştü. Araştırmama devam etmemle birlikte, birçok kişinin bu ‘aşk’ haberiyle ilgili kafasının karışık olduğunu öğrendim.

Aşk haberi kafaları karıştırdı

Çünkü bilindiği gibi her ikisi de Kafa Radyo’da uzun yıllardır program yapıyor ve tanışıyorlar. Hatta Ceyda Düvenci, Güçlü Mete’nin eski karısı Ebru Cündübeyoğlu ile de tanışıyor. Arkadaş değillerse bile birbirlerini sosyal medyadan takip edip, postlarını like’lıyorlardı. Hâlâ birbirlerini takip etmeyi sürdürüyorlar ama like’lar uçmuş gitmiş!
Aşk haberi kafaları karıştırdı

Ebru Cündübeyoğlu, 19 yıllık evliliğini 2022’de sürpriz bir kararla noktalamıştı. Ceyda Düvenci de geçtiğimiz yaz, 8 yıllık eşi Bülent Şakrak’tan boşanmış, bu haber kamuoyu için sürpriz olmamıştı, çünkü uzun zamandır konuşuluyordu.
İki eski arkadaş, iki boşanma ve yeni bir aşk... Şimdi kafalar neden karışık anladınız mı?

Haberin Devamı

Aşk haberi kafaları karıştırdı

Acun’un takımı Antalya’ya indi!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EFL Championship ekibi Hull City, hazırlık kampı ve Karayip ada ülkesi Çuraçao Milli Futbol Takımı ile dostluk maçı yapmak üzere Corendon Airlines’ın takım için özel tasarladığı uçak ile Antalya’ya iniş yaptı.

Aşk haberi kafaları karıştırdı

Antalya Havalimanı’nda karşılanan 100 kişilik Hull City kafilesi, havalimanından otellerine doğru yola çıktı. Hull City Takımı, Regnum Carya’da konaklarken, taraftarları ise Kremlin Palace’ta kalacak.

Aşk haberi kafaları karıştırdı

Haberin Devamı

Hull City’nin Curaçao ile oynayacağı dostluk maçı öncesinde yarın saat 12.15’te basın toplantısı düzenlenecek.

Aşk haberi kafaları karıştırdı

Yılın havalimanı seçildi

Dünya havacılık sektörünün prestijli yayınlarından ve havacılık sektörünün tüm ana kategorilerini ödüllendiren “AirTransport Awards”ta ödüller sahiplerini buldu.

Aşk haberi kafaları karıştırdı

“Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi İGA İstanbul Havalimanı oldu. Yunanistan’ın Ekali kentindeki törende, ödül İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen’e takdim edildi. 2021, 2022 ve 2023 yıllarında da tüm dünyadan rakiplerini geride bırakarak “Yılın Havalimanı” seçilen İGA İstanbul Havalimanı, 4. kez bu başarıya imza atmış oldu. Tebrikler...

Halaya doğum günü sürprizi

Haberin Devamı

Miami’de faaliyet gösteren Palm Beach Rent a Car ve Palm Beach Building’in ortaklarından Selim Yerebakan, halası Esma Yerebakan için unutulmaz bir doğum günü partisi düzenledi.

Aşk haberi kafaları karıştırdı

Uzun bir süredir işleri nedeniyle Türkiye’de bulunan iş insanı Selim Yerebakan, halası için Mandarin Oriental Bosphorus Olea&The Bar’da dostlarını ağırladı. Esma Yerebakan’ın yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşen parti, üç farklı pastanın kesildiği ve özel kokteyllerin misafirlere sunulduğu keyifli bir geceye dönüştü.

 

Yazarın Tüm Yazıları