Galatasaray’ın başı dertte

Sarı kırmızlılar geçtiğimiz yıllardaki transfer yanlışlıklarının cezasını çekiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, İtalyan teknik direktör Prandelli'nin istemediği yerli ve yabancı oyuncuları elden çıkarmak için adeta reklam vermeye başladı. Yabancı sınırlaması nedeni ile Dany, Eboue ve Ontivero gibi oyuncular öncelikli gidecekler listesine ekledi fakat ne arayan, ne soran var...

Ajantinli genç oyuncu Ontivero önce İtalyan ekiplerden Cagliari'ye kiralık olarak gitti, ama transferden son anda vazgeçilince elini kolunu sallayarak Türkiye'ye geri döndü.

Galatasaray bu oyuncuları elden çıkaramadığı sürece ödenecek tazminatların yüksek olması sebebi ile takım borç içinde olacak.

Bunu yanı sıra Sabri, Engin, Ceyhun gibi yerli oyunculara talip olan da çıkmadı ve takas yolu kapalı...

Prandelli, Galatasaray'ın yaptığı bu transfer yanlışlarından dolayı, takımdaki genç oyuncuları ekibe dahil etmek için sahaya sürüyor. Tecrübeli hoca buradan çıkaracağı bir iki genci takıma monte etme düşüncesinde..
Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav’ın gelecek için bir söylemi vardı;

Haberin Devamı

"Ayağımızı yorganımıza göre uzatmazsak, gelecek bizim için pek parlak olmaz. Şu anda üç büyük kulüpler çok fazla açılmamaları ve su gibi para harcamamaları gerektiğini hatırlamazlarsa şu anda yaşadıkları sıkıntılar gelecekte artarak devam edecek. Bunu en çarpıcı örneği ise forma reklamı için bile zorlandılar. Biz Gençlerbirliği olarak genç, yabancı oyuncu ve teknik adam seçimlerinde tasarruflu davranıyoruz. Yoksa gelecek Türk futbolu için zor günlere gebe kalacak" dedi.

Yazarın Tüm Yazıları