Markalar güzellik sektörüne göz dikti

Eski Mısır’da ortaya çıktığı düşünülen makyaj hâlâ kadınların odak noktasında birinci sırada.

Haberin Devamı

Kozmetik sektörünün en önemli başlıklarından biri olan makyaj malzemeleri ise her geçen yıl moda sektörünün iştahını kabartmaya devam ediyor.

Hermes, Gucci, Armani, Chanel, Tom Ford ‘beauty line’ları ile sektörde çoktan yerlerini garanti altına aldılar. Şimdi bu sektöre iki yeni oyuncu daha dahil oluyor. Prada ve Balmain.

İtalyan moda evi Prada, L’Oréal ile yaptığı ortaklıkla teknoloji ve yaratıcılığın bir arada olduğu unisex ürünleri piyasaya sunarak “ben de burayım” diyor ve piyasada kendine yer açıyor.

“Geçmişin tüm klişelerini terk ederek, bugün güzelliğin kişinin karakterinin, özgürlüğünün ve özgüveninin temsili olduğuna inanıyoruz” açıklamasında bulunan Miuccia Prada ve Raf Simons’un Prada Beauty ile öncü markalar arasına gireceği şüphesiz.

Haberin Devamı

Öte yandan Balmain Hair Couture ile adından söz ettiren Olivier Rousteing, Estée Lauder Companies ile bir araya gelerek Balmain Beauty’yi hayata geçirmeye ve güzellik dünyasındaki sınırlarını genişletmeye hazırlanıyor. 

Lüks ve couture güzellik dünyasını bir araya getirmeyi hedeflediği Balmain Beauty için nefesimizi tuttuk, heyecanla 2024 yılının sonlarını bekliyoruz.

Hazır konumuz güzellik ve makyajken stiliyle olduğu kadar cilt bakımı ve makyajıyla da trendlere yön veren Hailey Bieber’in markası Rhode ile çıkardığı dudak bakım ürünleri haziran ayından beri en çok satanlar arasında.

Bu ilgiden oldukça mutlu olan Hailey Bieber şimdi de aynı ürünün renkli versiyonları olan kalem ve parlatıcı setiyle ortalığı kasıp kavuruyor.

Yurt dışına giden hemen hemen herkesin alınacaklar listesinde olan Rhode, Türkiye’de hâlâ satışta değil.

Bakalım Rhode bekleyişi ne zaman sona erecek?

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları