İlham veren deneyimler

Marka lansmanlarının hep aynı tema çerçevesinde ve hep aynı isimlerden oluşan davetli listesiyle yapılıyor olması, bizler kadar tüketiciyi de bunaltmış durumda.

Haberin Devamı

Kişiselleş-tirilmiş deneyim yaşatabilen bir marka olmadığınız sürece, herkesin yaptığı gibi bir lansman yapmak boşa çekilen kürek niteliğinde.
Rafine ve sofistike kimliğiyle tanınan Range Rover, geçen hafta Villa Maçakızı’nda ilham verici deneyimler temasıyla bir etkinlik yaptı. Ve “işte bu” diyebilme arayışıma son veren, üzerinde uzun zamandır detaylıca çalışıldığı belli olan, dolu dolu bir organizasyonla hepimize iyi bir deneyim yaşattı.
Gastronomi, sanat, wellness ve gusto’lu yaşamı Range Rover’ın yeni modeliyle harmanlayan Borusan Otomotiv, yoga gurusu Zeynep Uras’ın yoga ve farkındalık eğitimiyle etkinliğe başlayarak, dünyaca ünlü İtalyan Şef Carlo Bernardini ve yerel ekosistemlerin özelliklerini korumayı teşvik eden Slow Food Bodrum iş birliği ile “Local Taste Lab” lezzetlerini deneyimleterek güne devam etti.
Muse Contemporary’in kurucusu Ayşe Pınar Akalın, Range Rover’ın modern lüks kodlarını stilize ederek 6 sanatçının özgün eserleriyle sergi ortamı yaratarak etkinliği sanatseverlerle de buluşturdu.
Akşam saatlerinde ise DJ ve caz performanslarıyla daveti renklendirmeye devam ederek sıradanlık ve sıkıcılık olmadan, nasıl farklılaşabilineceğini kanıtladı.
Her bir ayağı farklı bir içerik çalışması ile doldurulmuş deneyim sanırım bu yazın en hatırda kalan etkinliğinden birisi olacak.

Haberin Devamı

Ufuk açıcı podcast’ler

Bu ara en sevdiğim ve beni en besleyen şeylerden birisi yalnız araba yolculuğu yaparken ufuk açıcı podcast’ler dinlemek.
Geçen gün Bodrum’dan Alaçatı’ya giderken Prof. Dr Sinan Canan’ın “Beyin ve düşünce gücü/İnsanı güçlü yapan nedir” söyleşisini dinledim. İnsanın aslında nasıl sorun yaratan bir arıza olduğunu, şu an en çok bilememiz gereken, en büyük öğreticinin tabiat olduğunu ve düşünme gücünün kişinin üzerindeki etkilerini o kadar derin ve anlaşılır bir dille anlatmış ki...
Dinlemenizi içtenlikle tavsiye ediyorum.
Kafamda son zamanlarda birçok soru dolaşıyor. Hayatın mesajlarına da çok inanan birisiyim.
Bu podcast’in son zamanlarda sorduğum sorular üzerine denk gelmesini yine bir mesaj olarak kabul ediyorum. Açıkçası ben dinlerken çok keyif aldım. Size de aynı hisler geçecek mi çok merak ediyorum?

Yazarın Tüm Yazıları