Bodrum - Saint Tropez

Bodrum sezona hızlı bir giriş yaptı.

Haberin Devamı

İstanbul’un bitmeyen event’leri Bodrum’da kaldığı yerden devam ediyor.

Her gün farklı mekan davetleriyle sezona damga vuran Bodrum, birbiri ardına açılan dünya markaları ile jet set’in ilgi odağı olmuş durumda.

Yalıkavak Marina’da açılan Gucci, Dior, Prada, Louis Vuitton, Valentino ile Mandarin Oriental içinde yer alan Chanel, Hermes, Audemars Piguet, Brunello Cucinelli, Eres ve Beymen’de sezonun en hit ürünlerini görebilirsiniz.

Kısacası Bodrum, mega yat limanları ve sınırsız alışveriş imkanıyla çoktan Saint Tropez’e rakip olmuş durumda.

Şampiyonanın galibi

Cem Hakko

Cem Hakko’nun spora, özellikle de su sporlarına olan düşkünlüğünü bilemeyenimiz yok.

Geçen günlerde Cem Hakko ve Volkan Büyükhanlı ev sahipliğinde Caresse Bodrum’da gerçekleşen Vakkorama Water Sports Championship ile Cem Hakko hepimize bir kez daha ne kadar vizyon sahibi olduğunu kanıtladı.

Haberin Devamı

Üç gün süren Türkiye Su Kayağı, Wakeboard, Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası sırasında en çok dikkatimi şey Cem Hakko’nun her bir detayla bizzat ilgilenmesiydi.

Hiç patronluk taslamadan, yeri geldiğinde kupaların durduğu masayı açısını beğenmediği için sırtlayan, yarışmacılara tek tek ilgi gösteren Cem Hakko bence şampiyonanın galibiydi. Kendisini hayranlıkla izledim.

Türkiye’nin böyle patronlara gerçekten ihtiyacı var. Ne mutlu yanında çalışanlara.

Wolfest’i kaçırmayın

Su sporları, doğa sporları, wellness derken hatırı sayılır birçok festival takvimlerde yerlerini almaya başladı. Mesela 19-20-21 Ağustos tarihlerinde Jack Wolfskin ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Wolfest kesinlikle not alınması gereken festivallerden...

Glamping, bisiklet rotaları, yürüyüş parkurları ve Seyrek Plajı’nın mavi bayraklı sahili ortasında kurulacak olan festival alanı ile katılımcılara üç gün boyunca ünlü DJ performansları, iyi yaşam deneyimleri, grup terapileri, beslenme atölyeleri, spor etkinlikleri ve çok sevilen müzik gruplarının canlı performansları eşlik edecek.

Doğa sevgisi ve sürdürülebilirlik merkezli etkinliğin en güzel tarafı ise çocukların keyif alacağı içeriklerin es geçilmemiş olması.

Haberin Devamı

Çocuklarınıza doğa sevgisini aşılamak istiyorsanız bu festival güzel bir başlangıç noktası olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları