Sevgilim grup seksi yapmak istiyor

Erkek arkadaşım, seks konusunda değişik fantezileri olduğunu anlattı. Daha önceki kız arkadaşlarıyla grup seksi yaptığından bahsetti. Şimdi benimle de aynısını yaşamak istiyor.

Haberin Devamı

Sevgilim grup seksi yapmak istiyor

Sevgili Güzin Ablacığım, ben 39 yaşında bir kadınım. Erkek arkadaşım ise 28 yaşında. Yedi aydır birlikteyiz, yaş farkına rağmen gayet iyi anlaştığımızı düşünüyordum. Bir konu dışında; sevgilim seks konusunda değişik fantezileri olduğundan, şimdiye kadar yaşadıklarından bahsetti.
Daha önce evlenmeyi düşündüğü sevgilisiyle ve önceki kız arkadaşlarının hepsiyle swinger denen grup sekslere katıldığını anlattı, fotoğraflar gösterdi.
Önce şaka yaptığını düşündüm; bir insan özellikle de bir erkek seviyorum dediği kadını başka erkeklerle birlikteyken izlemekten nasıl zevk alabilir ki?
Ölüyorum zannettim, hiç böyle bir şey duymamıştım. Ama o bu fantezilerin aslında normal olduğunu, sadece bundan zevk aldığını söylüyor. İşin ilginç yanı otobüste, metroda yanıma bir erkek otursa hemen yerimi değiştirtiyor. Böyle de bir çelişki yaşıyoruz.
Ona asla grup seksi yapmayacağımı söyledim, yaklaşık iki aydır birlikte olmuyoruz.
Bana elini bile sürmüyor artık. Geçen gün bu tür ilişkiler yaşayan çiftlerle yazışmalarını, abuk sabuk paylaşımlarını gördüm yine.
“Seninle yaşayamadıklarımı burada yaşıyorum.
Bu benim iç dünyam, fiziksel olarak aldatmıyorum.
Seni başkalarıyla hayal etmek beni çok tahrik ediyor” dedi. Hiç kabul edemiyorum böyle bir şeyi... O da ısrar etmedi, açıkçası sadece ağzımı aradı.
Ben mi anormalim sizce? Seks iki kişi arasında olmalı diye düşünüyorum.
Ben onun bir başkasının bakmasını bile kıskanırken, o beni başka erkeklerle seks yaparken görmek istiyor. Bu nasıl bir şey?
* Rumuz: Çok şaşkınım

 

Haberin Devamı

YANIT

İnsan yaşadıkça neler görüyor, neler duyuyor... Elbette ki grup seks ya da buna benzer cinsel fantezileri ya da daha doğrusu cinsel sapkınlıkları sağdan soldan duyup görüyoruz. 

Ancak bir erkeğin, sevdiğini iddia ettiği kadını kendi eliyle ve kendi isteğiyle başka erkeklerin koynuna sokmak istemesi, onu sevişirken izlemekten keyif alacağını söylemesi, gerçekten çok şok edici.
Toplum ne hale geldi, insanlara ne oldu, haysiyet, şeref, namus, erkeklik gururu, onur nereye gitti?
Cinsellik, seks elbette ki, en doğal en güzel gereksinimlerimizden biri...
Ancak eğer seks böyle haysiyet kırıcı, böyle aşağılık böyle şerefsizce bir şekle bürünürse, bundan bucak bucak kaçmak gerekir.
Sen olgun bir kadınsın, saf bir çocuk değilsin. Yedi aydır bu genç adamla birliktesin ve anlaşıyoruz diyebiliyorsun. Bu nasıl bir anlaşma?
Bence çok önemli ve ciddi bir konuda gerçekten aşağılanmaktasın. Bu adam ruhsal anlamda sorunlu biri.
Evet, dünyada ne yazık ki böyle ilişkiler de yaşanıyor, bu yeni bir şey değil, hatta tarih boyunca görülmüş. İnsanlar böyle akıl almaz fanteziler peşinde koşabiliyor.
Ama, bu her iki tarafın da istek ve arzusu ile paylaşılıyor. Her iki taraf da böyle anormal ve sapık ortamlarda bulunmak istiyorlarsa kim ne yapabilir?
Ama ben senin bu anormalliği kabul edebilecek yapıda ve karakterde biri olmadığının farkındayım. Hem ne uğruna?
Bu adamın seni sevdiğini düşünebiliyor musun hâlâ?
Yapma kızım, ben mi anormalim, diye soruyorsun, böyle mi hissettiriyor sana? Kendine yazık etmeden, hemen bitir bu saçma sapan ilişkiyi.
Bu adamın sana ne vereceğini düşünüyorsun? Daha doğrusu, senin bu ilişkiden kaybedeceklerini bir düşün istersen...

 

Haberin Devamı

Bir erkek kendisini istemeyen kadını neden bırakmaz

Sevgilim grup seksi yapmak istiyor

Güzin Abla, babam bizi terk edip gittikten sonra, ben ailenin tüm yükünü almış bundan dolayı da geç evlilik yapmış bir kadınım. Eşimle sorunlu bir nişanlılık dönemi geçirdik ama yine de evlendik.
Şu an iki çocuk annesiyim. Eşimle başından beri anlaşamamıza rağmen onun zoruyla bu evliliği yürüttüm.
Çünkü beni bırakmak istemiyor, öldürmekle tehdit ediyordu. Onun hayatında her türlü kötülük vardı; alkol ve kadın kız...
Ben çalışıyorum, evin ve çocukların sorumluluğu tamamen bana bakıyor.
Çocukların eğitimine bile katılmaz. O sadece dışarıda, kendi istediği gibi yaşıyor.
Ben aslında çok hoş ve çevresinde saygı duyulan biriyim. O ise bir alkolik.
Herkes ona neden katlandığımı merak ediyor.
Oysa onun beni ve yakınlarıma zarar vereceğini, şikâyet etsem bile, nereye gitsem bizi bulacağını söyleyerek tehdit savurduğunu kimse bilmiyor.
Ülkemizdeki kadın cinayetleri kadının korunmasızlığından meydana gelmiyor mu?
Kadınlar ne ana yanına, ne devletin yanına sığınabiliyor.
Bense kimsenin canı yanmadan bizi bırakmasını istiyorum; çocuklarım etkilenmesin diye ona cevap vermiyorum.
Üstüne gitsem bana ve çocuklarıma şiddet uygular, biliyorum.
Bu durumda kime sığınabilirim, söyleyin. Bir erkek kendisini istemeyen bir kadını neden bırakmaz, söyleyin.
* Rumuz: Mutsuz

 

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili kızım, çok haklı olduğunu söyleyebilirim ancak bu soruların yanıtı verebilecek kişi ya da kurum ben değilim. Bu nedenle bu soruları aslında yasaları bu açıdan çok daha ciddi ve kalıcı olarak ele almaları gereken sorumlulara yönetmek gerekiyor. Belki kadın sığınma evleri var ama yeterli oldukları söylenemez elbette...
Ancak şu var ki, erkeklerin kendilerini istemeyen kadını inatla tutsak hale getirmeleri gerçekten akıl alacak gibi değil.
Gururlu bir insan, erkek ya da kadın, kendisini istemeyen birini asla zorla tutmamalı. Sevilmediğini, istenmediğini bile bile onu esir alması, tehditle ya da başka yollarla alıkoyması, çok küçültücü, aşağılayıcı aslında. Ama bakıyorsun, gerçekten bunu yapıyorlar. Bir tür intikam, bir tür karşı koyma gibi...
Ama acaba bu tehditlerin boş olduğunu da düşünmende yarar var mı, dersin. Çünkü bu anlattığın erkek yapı olarak bana pek de güçlü ve kendine güvenen biri gibi gelmedi. Madem çevrende sevilen ve saygı gören bir kadınsın, işyerinden ya da aile büyüklerinden yardım istemen mümkün değil mi, böyle sorunlu ve zor bir hayatı sürdürmek yerine?

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları