İki yıllık aşk evliliğe doğru gidiyor: Ünlü çift gizlice nişanlanmış

Hollywood yıldızları son günlerde sürekli giydikleri tuhaf kostümlerle fotoğraflanıyor. Cadılar Bayramı nedeniyle Los Angeles’ta verilen partilere giden ünlü oyuncular yakın arkadaşlarının evlerinde ya da özel kulüplerde verdikleri partilerde boy gösteriyor.

Haberin Devamı

İşte bu partilerden biri hem yaşanan yıldız yağmuru sebebiyle paparazzilerin uğrak yeri oldu hem de son zamanlarda çok konuşulan bir ünlü aşkının artık giderek ciddileştiğinin kanıtını ortaya çıkardı.

İki yıldız oyuncu Channing Tatum ve Zoe Kravitz, boşandıktan sonra mutluluğu birbirlerinin kollarında bulmuştu. Bu sürpriz ilişki 2021’de ortaya çıkmıştı.

İki yıllık aşk evliliğe doğru gidiyor: Ünlü çift gizlice nişanlanmış

Özel hayatlarını gizli yaşayan ve çok fazla ortalıkta görünmeyen Channing Tatum ve Zoe Kravitz, bir süredir birlikte oldukları iddialarını ayrı ayrı gelip el ele ayrıldıkları Met Gala’da dünyaya ilan etmişti.

2 yıldır mutlu bir ilişki yaşayan ancak kırmızı halılarda bile yan yana poz vermekten kaçınan Tatum ve Kravitz pazar günü arkadaşları, ünlü model Kendall Jenner’ın verdiği Cadılar Bayramı partisine katıldılar.

Haberin Devamı

Zoe Kravitz, efsane korku filmi Rosemary's Baby’deki Rosemary kılığında, elinde kocaman bir bıçakla, Channing Tatum ise başında başlığı ve üzerinde uyku tulumuyla bebek olarak geldikleri partide bu kostümlerin yardımıyla tanınmayacaklarını ummuşlardı.

İki yıllık aşk evliliğe doğru gidiyor: Ünlü çift gizlice nişanlanmışZoe Kravitz, efsane korku filmi Rosemary's Baby’deki Rosemary kılığında, elinde kocaman bir bıçakla, Channing Tatum ise başında başlığı ve üzerinde uyku tulumuyla bebek olarak geldikleri partide bu kostümlerin yardımıyla tanınmayacaklarını ummuşlardı.

Ancak partinin girişinde nöbet tutar gibi bekleyen paparazziler iki yıldızın boy boy fotğraflarını çekmekte gecikmedi. Ve Zoe Kravitz, kostümünün bir parçası olan bıçağı tuttuğu elindeki nişan yüzüğünü de böylece saklayamamış oldu.

Ünlü çiftin nişanlandığı, Zoe Kravitz’in de bu gösterişli pırlanta nişan yüzüğünü çoktan parmağına geçirdiği böylece ortaya çıkmış oldu. 34 yaşındaki güzel yıldız geçen sene verdiği bir röportajda 43 yaşındaki Channing Tatum'la olan ilişkisinden bahsetmiş ve onu "harika bir insan" olarak anlatarak övmüştü.

Haberin Devamı

Kravitz, Channing Tatum'dan bahsederken ilişkilerini  "Beni güldürüyor ve ikimiz de sanatı, sanat hakkında konuşmayı ve yaptığımız şeyi neden yaptığımızı keşfetmeyi gerçekten seviyoruz. Bir filmi izlemeyi, onu çözümlemeyi, hakkında konuşmayı ve birbirimize meydan okumayı seviyoruz." diyerek anlatmıştı.

İki yıldız, Kravitz'in yakında gösterime girecek olan ilk yönetmenlik denemesi Pussy Island'ın oyuncu seçimleri sırasında tanıştı. Kravitz'in söylediğine göre Tatum sette onun koruyucusu olmuştu: "İster bana çay demlesin, ister benim yüzümden birine kızsın o gerçekten benim koruyucumdu ve bu gerçekten harika ve tatlıydı".

İki yıllık aşk evliliğe doğru gidiyor: Ünlü çift gizlice nişanlanmış

Yakın çevrelerinin çok mutlu olduklarını anlattığı ünlü çiftin ilişkilerinde kariyerleri odak noktaları ve oyunculuk konusundaki tutkularını paylaşmaları ilişkilerini olumlu anlamda besliyor. Ünlerinden kaynaklanan ilgiden hoşlanmayan çiftin çalışmadıkları zamanları evlerinde baş başa geçirdikleri biliniyor.

Haberin Devamı

Channing Tatum'un 2019’da ayrıldığı eski eşinden 10 yaşında Everly adında bir kızı var. Zoe Kravitz ise aktör Karl Glusman’la iki yıllık evliliğini Channing Tatum hayatına girmeden kısa bir süre önce bitirmişti. Zoe Kravitz, yıldız şarkıcı Lenny Kravitz ve ünlü oyuncu Lisa Bonet’in kızı.

Yazarın Tüm Yazıları