Film gibi hayatı 39 yaşında bittiğinde geride 5 aylık kızı kalmıştı... O ünlü bebek artık 17 yaşında

Film gibi hayatı sona ereli 16 yıl geçti ancak dünya Anna Nicole Smith’in adını hiç unutmadı. Model, oyuncu ve TV yıldızı Smith'in cansız bedeni bir otel odasında bulunduğunda takvimler 2007’yi gösteriyordu. Yıldız isim hayata veda ettiğinde sadece 39 yaşındaydı.

Haberin Devamı

PLAYBOY MODELİ OLARAK ÜNLENDİ, KISA HAYATI FİLM SENARYOLARINI ANDIRIYORDU

90’lı ve 2000’li yılların en ünlü ismi kariyerine Playboy modeli olarak başladı ve hayatı boyunca da hep böyle anıldı. Ünlendikten sonra filmlerde oynayan daha sonra da kendi televizyon programına kavuşan Anna Nicole Smith, dolgun hatları, defalarca estetik operasyon geçirip büyüttüğü göğüsleri, cesur giysileriyle uzun yıllar dünyanın en ünlü “sarışın bombası” olarak anıldı.

Anna Nicole Smith daha 17 yaşındayken Bill Smith ile ilk evliliğini yaptı. Bu evlilikten Daniel Wayne adını verdikleri bir oğlu dünyaya geldi. 1993 yılında Playboy güzeli seçildikten 1 yıl sonra yaşananlarsa yıllarca unutulmayacak olayların başlangıcı oldu.

Film gibi hayatı 39 yaşında bittiğinde geride 5 aylık kızı kalmıştı... O ünlü bebek artık 17 yaşında

Haberin Devamı

26 YAŞINDA 89 YAŞINDAKİ MİLYARDERLE EVLENDİ, MİRAS DAVASI 12 YIL SÜRDÜ

Kendisi 26 yaşındayken 89 yaşındaki petrol milyarderi J. Howard Marshall ile evlendi. Bu çok konuşulan evlilik sadece 14 ay sürdü. Ve J. Howard Marshall ünlü modelle evliyken hayatını kaybetti. Bu ölümün ardından Anna Nicole Smith ve Howard Marshall’ın çocukları arasında büyük bir miras savaşı başladı.

Tarihin en meşhur miras davalarından biri olarak hatırlanan ve yıllar süren mahkemelerin ardından Anna Nicole Smith yaşlı milyarder kocasından 88, 5 milyon dolar miras kazandı. Ancak ömrü bu büyük zenginliği yaşamaya yetmeyecekti… Bir dönem aldığı kilolarıyla gündeme gelen, zayıfladıktan sonra yeniden hızlı hayatına geri dönen genç model inişli çıkışlı hayatına çok konuşulan bir isim olarak devam etti.

Film gibi hayatı 39 yaşında bittiğinde geride 5 aylık kızı kalmıştı... O ünlü bebek artık 17 yaşında

KIZI DOĞDUKTAN 3 GÜN SONRA 20 YAŞINDAKİ OĞLU ÖLDÜ

Anna Nicole Smith ölümüne kadar birlikte olduğu ve geride bıraktığı küçük kızının babası fotoğrafçı Larry Birkhead’le 2003’te tanıştı ve 2004’te sevgili oldu. Çiftin kızları Dannielynn 7 Eylül 2006’da doğdu. Yıldız isim tam kızıyla birlikte yeni bir hayata adım atmanın sevincini tadacakken hayatının en büyük acısını yaşadı.

Haberin Devamı

Ünlü modelin ilk evliliğinden olan 20 yaşındaki oğlu Daniel Wayne kızı Dannielynn doğduktan üç gün sonra öldü! Üstelik talihsiz genç yeni doğum yapan annesini ve küçük kız kardeşini ziyaret etmek için geldiği hastane odasında ölü bulunmuştu. Yapılan otopside Daniel Wayne’nin çok sayıda antidepresan ve uyuşturucu ilacı karıştırıp içtiği anlaşıldı.

GERİDE KÜÇÜK KIZINI BIRAKTI: ONUNLA SADECE 5 KISACIK AY GEÇİREBİLDİ

Anna Nicole Smith, geçirdiği estetik operasyonlar sonrasında bağımlısı olduğu ağrı kesici ilaçlara ve antidepresanlara geri dönmüştü. Oğlunun gencecik yaşta bu hayatta kopup gitmesini kabullenemedi ünlü model. Ve onun ölümünden sadece 5 ay sonra, kızının büyüdüğünü göremeden, bir otel odasında cansız bedeni bulundu.Film gibi hayatı 39 yaşında bittiğinde geride 5 aylık kızı kalmıştı... O ünlü bebek artık 17 yaşındaPamela Anderson kızı doğar doğmaz 20 yaşındaki oğlunu trajik şekilde kaybetti... Bu ölümün ardından da bir daha toparlanamadı

Haberin Devamı

Tıpkı oğlu gibi onun da vücudunda çok sayıda ilaç tespit edildi. Evlat acısına dayanamamış, yaşadığı olaylı hayatın yükünü taşımakta da zorlanmış bu ünlü kadın sadece 39 yaşında bu dünyadan göçmüştü. Geride 5 aylık kızı ve onunla bir başına kalan sevgilisi Larry Birkhead kaldı. Ancak Anna Nicole Smith’in adı ölümünden sonra da tartışmalı bir davayla gündeme gelecekti.

BÜYÜK MİRASI KÜÇÜK BEBEĞE KALDI, BU KEZ DA BABALIK DAVASI GÜNDEME GELDİ

Ünlü model bebeğinin babasının adını açıklamamıştı. Bu yüzden ölümünden sonra kızının velayetini kimin alacağı sorusu doğmuştu. Üstelik Anna Nicole Smith’e milyarder kocasından kalan büyük miras da ölümünün ardından kızına kalacaktı.Film gibi hayatı 39 yaşında bittiğinde geride 5 aylık kızı kalmıştı... O ünlü bebek artık 17 yaşındaLarry Birkhead Pamela Anderson'ın kızının babası olduğunu mahkeme süreci sonrası kanıtladı ve onu kendi başına büyüttü

Haberin Devamı

Ünlü modelin avukatı Howard K. Stern, Anna Nicole Smith’le uzun süredir bir ilişkisi olduğunu ve kızı Dannielynn’nin babası olduğunu iddia etti. Larry Birkhead de mahkemeye başvurdu ve yapılan DNA testiyle Anna Nicole Smith’in kızının babası olduğunu kanıtladı. Larry Birkhead, o tarihten sonra kızı Dannielynn’i tek başına büyüttü.

DOĞAR DOĞMAZ ÜNLENEN O BEBEK ARTIK 17 YAŞINDA

Doğar doğmaz annesinin büyük mirasının varisi olan ancak onu daha 5 aylıkken kaybeden ve yüzünü bile hatırlamayan bu ünlü bebek artık 17 yaşında bir genç kız oldu. Anna Nicole Smith’in daha doyamadan hayata veda ettiği kızı Dannielynn annesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.Film gibi hayatı 39 yaşında bittiğinde geride 5 aylık kızı kalmıştı... O ünlü bebek artık 17 yaşındaPamela Anderson'ın kızı Dannielynn annesine şaşılacak dercede benziyor

Haberin Devamı

"ANNEN GÖRSE SENİNLE ÇOK GURUR DUYARDI KIZIM"

Larry Birkhead, kızının 17. yaş gününü Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla kutladı. Birkhead, videoyu "17. yaş günün kutlu olsun Dannielynn! Seninle her yönden gurur duyuyorum. Sana en güzel günü diliyorum! Komiksin, çılgınca zekisin, güzelsin ve hayal edebileceğim her şeye sahipsin. Annen seninle çok gurur duyardı, ben de duyuyorum. Doğum günün kutlu olsun! Sevgiler baban" notuyla yayınladı.

GERİDE DOYAMADAN ÖLDÜĞÜ KIZIYLA BİR AVUÇ FOTOĞRAFI KALDI

Eski görüntülerin birleştirilmesiyle oluşturulan videoda Anna Nicole Smith'in Dannielynn'i kucağına aldığı fotoğrafların yanı sıra çiftin kızlarının büyümesine dair birçok anı da yer aldı. Bir resimde Dannielynn arka planda annesinin fotoğrafıyla poz verirken görülüyordu.

Film gibi hayatı 39 yaşında bittiğinde geride 5 aylık kızı kalmıştı... O ünlü bebek artık 17 yaşında

Birkhead kızının doğum gününün ardından ABD basınına verdiği demeçte "Zaman su gibi akıp geçti ve Dannielynn'in 17 yaşına bastığına inanamıyorum. Anna Nicole'ün onun bu halinden gurur duyacağını düşünüyorum. Ben sadece Dannielynn'e Anna'nın sahip olmadığı fırsatları vermek ve onu mümkün olan her şekilde desteklemek istiyorum." dedi.

Yazarın Tüm Yazıları