Zinayı affetmem

Mahkemenin tazminat talebini reddettiği Feryal Gülman, “Neticede zina ispatlanmıştır, bunu affetmem söz konusu değil” dedi.

Haberin Devamı

Feryal Gülman, Temmuz 2013’te 21 yıllık eşi Gülman Group’un patronu Kemal Gülman’a kendisini aldattığı iddiasıyla aylık 225 bin lira nafaka ve toplam 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talebiyle boşanma ve zina davası açmıştı.

Gerekçeli kararını iki ay sonra açıklayan mahkeme, çiftin boşanmaya neden olan olaylardan sonra aynı evde birlikte yaşadıkları, birlikte Monaco’ya tatile gidip aynı odada kaldıklarını önü sererek tazminat taleplerini de reddetmişti.
Haberlerin ardından Feryal Gülman’ı aradım. 5-7 Temmuz 2013’te Monaco’da olduklarını söyleyen Feryal Gülman, boşanma davasını 23 Temmuz’da açtığını ve sonrasında Kemal Gülman’la hiçbir şekilde görüşmediğini belirtti.
Feryal Gülman, Monaco’da oldukları sırada, Kemal Gülman’ın sık sık ortadan kaybolarak sevgilisi Tuğçe Tuluğ Bolverdi’yle mesajlaştığını, Türkiye’ye döner dönmez de onunla otel odasında buluştuğu söyledi.

Haberin Devamı

Affetmem mümkün değil

Boşanma davasının Yargıtay’a taşındığını söyleyen Feryal Gülman, “Neticede zina ispatlanmıştır. Benim için önemli olan bu. Mahkemenin gerekçeli kararında da yer aldığı gibi ‘zina’ ve ‘onur kırıcı’ hareketleri asla affetmiş veya hoş görmüş değilim” dedi.

Düğün yüzünden bekledim

“Ben bunları hiç hak etmedim” diyen Feryal Gülman, aldatıldığından şüphelendiğini ancak emin olduktan sonra da boşanma davası açmak için Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman’ın düğünü nedeniyle beklediğini söyledi.Yıldızlı geceler

Kemal Gülman ve Feryal Gülman, 2013 Temmuz ayında birlikte Monte Carlo SBM şirketinin 150. yıldönümü kutlamalarına katılmıştı.

Turşu kurup şampanya içtiler

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri USLA’nın (Uluslararası Servis ve Mutfak Akademisi) mutfağına girerek turşu kurdu. USLA’nın şeflerinden Emre İşler, Melih Demirel ve Fatih Demirci’nin eşliğinde 8752 Akademik Lezzetler restoranında gerçekleşen mutfak atölyesinde ünlü isimler zerdeçallı karnabahar ve balzamikli arpacık soğan turşusu kurdu. Renkli görüntülere sahne olan ‘turşu kurma’ etkinliği, şampanyalar eşliğinde Ayşe
Azizoğlu’nun doğum günü kutlamasıyla sona erdi.

Haberin Devamı

Yıldızlı geceler

İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adreslerinden olan Ulus’taki Sunset Grill Bar, iş, sanat ve spor dünyasının yanı sıra dünyaca ünlü yıldızların da tercihi olmaya devam ediyor. Barış Tansever’in sahibi olduğu Sunset, önceki gün dünyaca ünlü aktör Harrison Ford’un aşçılık yapan oğlu Ben Ford’u ağırladı. Ben Ford, kendisi için özel olarak hazırladıkları tadım mönüsünü çok beğendiğini ifade ederken, Sunset’in mutfak direktörü Fabrice Canelle
ve executive şefi Hiroki Takemura ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İtalyan lezzetleri

1993’ten bu yana gerçek İtalyan lezzetlerini İstanbullularla buluşturan Da Mario, İtalya’nın Liguira bölgesine özgü lezzetleri “Sapori Della Liguria” adlı menüde topladı. İtalya Rivierası’nda yer alan Liguira, kuşkonmaz ve mantarlarıyla ünlü.

Yazarın Tüm Yazıları