Yılbaşında yıldız yağmuru

İstanbul’un beş yıldızlı otelleri, 2017’yi Sibel Can, Murat Dalkılıç, Hülya Avşar, Cenk Eren, Bengü ve Candan Erçetin gibi ünlü yıldızlarla karşılıyor.

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesi Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam aynı sahnede konser verecek. Demet Akalın, Soner Olgun, Merve Özbey, Kürşat Başar ve Selen Servi ise İstanbul’un farklı adreslerinde yılbaşı eğlencesi yaşatacak.

EFSANELER İLK KEZ AYNI SAHNEDE

Bugüne kadar hiç sahnede bir araya gelmemiş olan müziğin üç dev ismi Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam, 2017’yi birlikte karşılayacak. Taverna müziğinin kralları, dillerden düşmeyen şarkılarını yılbaşı gecesi Kuruçeşme’deki SuAda’da seslendirecek.

DJ EĞLENCESİ

Ortaköy’deki Feriye Palace’ta konuklar, executive şef Aydın Demir’in hazırladığı lezzetler eşliğinde DJ David Şaboy ve DJ Mert Levent’in çalacakları müziklerle eğlenceli saatler yaşayacak. DJ Suat Ateşdağlı ise İstanbul Qubbe’de hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

GAZİNO EĞLENCESİ

Gazino eğlencelerini günümüze taşıyan BVS Grup, yılbaşında İstanbul’un farklı semtlerinde farklı eğlencelere ev sahipliği yapacak. Şişli’deki Günay’da Ebru Gündeş, Etiler’deki Sahne İstanbul’da Demet Akalın, My Cabaret AhMazi’de Mert Davran ve Ataköy’deki Nossa Costa’da da Soner Olgun sahneye çıkacak.

5 yıldızlı gece

Sibel Can ve Murat Dalkılıç, yılbaşının en iddialı ikilisi olarak Bon Production’ın organizasyonuyla WOW İstanbul Hotels & Convention Center’ın sahnesinde olacak. Hülya Avşar ve Cenk Eren, Pullman Otel’de hayranlarıyla buluşacak. Bengü Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de, Candan Erçetin Whyndam Grand Levent’te ve Özge Öztimur da Yeşilköy Crown Plaza’da 2017’ye merhaba diyecek.

HER SEMTTE AYRI KUTLAMA

İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adreslerine ev sahipliği yapan Nişantaşı, Cihangir, Karaköy, Etiler ve Levent’te de birçok mekan 2017 için ünlü isimlerle geri sayım yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları