Yeni koleksiyon tanıtımı

Pinko ve Italia Independent işbirliğinden doğan “The Pinko Invasion” gözlük koleksiyonunu Soho House’da düzenlenen bir davetle moda severlerin beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon tanıtımı

Italia Independent kurucusu aynı zamanda İtalyan stil ikonu Lapo Elkann, Italia Independent kurucu ortağı Andrea Tessitore ve Pinko’nun CEO’su Pietro Negra’nın Arzu Sabancı’nın onur konuğu olarak katıldığı davete iş, moda ve sanat dünyasının önemli isimleri ve Arzu Sabancı’nın yakın dostları katılım gösterdi.

Yeni koleksiyon tanıtımı
Lapo Elkann -  Arzu Sabancı - Pietro Negra - Andrea Tessitore

Ünlü moda severler İtalyan stil ikonu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

A La Şeyla 

Karaköy’deki Goya, Şeyla Ovadiya Karadeniz’in doğum gününe ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon tanıtımı

“A La Şeyla Celebrating Life” konseptiyle düzenlenen doğum gününe, Elif-Okan Tapan, Çiğdem Kayalı, Ece Özbek-Lemi Gülman, Alegra Levi, Günsel Ülkü, Banu-Sinan Kalpakçıoğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Serrano’lu kampanya

Balmain, Dolce&Gabbana, Calvin Klein gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde podyuma çıkan, Givenchy’nin de 2016 kampanya yüzü olan İspanyol model Xavier Serrano, DeFacto’nun İlkbahar&Yaz 2016 kampanya çekimi için İstanbul’a geldi.

Yeni koleksiyon tanıtımı

Serrano, fotoğrafçı Koray Parlak’a poz verdi. 

Zuma yeni adresinde

Zuma’nın İstinye Park’taki yeni yerinin açılışı önceki akşam yapıldı. 

Yeni koleksiyon tanıtımı

Zuma kurucu ortağı ve Şefi Rainer Becker’in Londra’dan açılış için özel olarak geldiği davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı. Halit Ergenç-Bergüzar Korel, Feryal Gülman, Sitare Akdilek, Burcu-Emre Ziyal, Berrin Okçu, Begüm Gazioğlu-Ömer Ballı, Berrin Yoleri, Sema Basa, Gül Ergi, İlkem Öztürk, Burcu Hattat, Pervin Ersoy, Sinem Nefesoğlu, Batya Kebudi ve Murat Cevahir’in katıldığı açılış, DJ performansıyla geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Şamdan meyhanesi

Park Şamdan’ın kurucusu Ersoy Çetin, sektördeki 30. yılında ilk meyhanesi Şamdan Mey-hane’yi Rixos Pera’da açtı.

Yeni koleksiyon tanıtımı

Önceki akşam düzenlenen açılış davetine, ünlüler de katıldı.

Yeni koleksiyon tanıtımı

Kadın dayanışması

Sanat Danışmanı Sevil Dolmacı ile BPR İletişim Ajans Başkanı Banu Birkan, çağdaş sanatın üretimine ve dolaşımına katkıda bulunmak amacıyla birlikte oluşturdukları Art Base Project’i tanıttı.

Yeni koleksiyon tanıtımı

Sevil Dolmacı Art Concultancy’de düzenlenen davete, iş dünyasının ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Konuklar, Erol Akyavaş, Ergin İnan, Burhan Doğançay, Adnan Çoker, Ömer Uluç gibi sanatçıların 70’lerden günümüze önemli dönemlerine ait eserlerine büyük ilgi gösterdi.

 

Yazarın Tüm Yazıları