Yeni adresinde

Fransız restoranı La Petite Maison, İstinye Park’a taşındı. Mekanın açılışı iki gün üst üste verilen davetle yapıldı.

Haberin Devamı

 D.ream adlı şirketiyle yeme, içme ve eğlence sektörüne giren Ferit Şahenk, 2 yıl önce Nişantaşı’ndaki Park Hyatt Otel’in altında açtığı La Petite Maison’u İstinye Park’a taşıdı. Mekanın açılışı, iki gün üst üste verilen davetle yapıldı. Önceki akşam düzenlenen davete Mübariz Mansimov, İbrahim Kutluay, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Zafer Yıldırım, Nazlı Çelik, Nusret Gökçe gibi iş, sanat ve spor dünyasından tanınmış isimler katıldı. 

23. yıla anlamlı kutlama

Sunset Grill&Bar, kuruluşunun 23’üncü yılını bağış gecesiyle kutladı. Barış Tansever’in ev sahipliği yaptığı geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı. DJ Tarık Koray’ın müzikleriyle renklenen geceden elde edilen tüm gelir, öğrencilere burs sağlamak amacıyla Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlandı.

Macron’u örnek gösterdi

Haberin Devamı

Çiğdem Kayalı’yla evlenen Uğurcan Kaya, Nişantaşı’nda görüntülendi. Kaya, eşiyle arasındaki yaş farkını eleştirenlere, eşinden 24 yaş küçük olan Fransa’nın Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u örnek göstererek yanıt verdi: “Aramızda çok yaş farkı yok. Ben 37 yaşındayım. Yeni Fransa Cumhurbaşkanı ile eşinin arasında da yaş farkı var. Eleştirileri bıraksınlar.”

Bu yaz Bodrum’da

İstanbul gece hayatının popüler adreslerinden Hazine, yaz sezonunda Bodrum’da hizmet verecek. Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda kapılarını açacak mekanda yaz boyunca Özay Bakır, Boygar ve Yol Project sahne alacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları