Yemek üstü defile

İtalyan modacı Alberta Ferretti, 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını Jumeirah Pera Palace Hotel’de tanıttı.

Haberin Devamı

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Harvey Nichols’ın Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği yararına gerçekleştirdiği defileyi, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri öğle yemeği eşliğinde izledi. Koreografisini Öner Evez’in yaptığı defilede birçok ünlümanken podyuma çıktı. Defileden elde edilen 100 bin lira, fiziksel ve zihinsel engelliler için kurulması planlanan rehabilitasyon ve yaşam merkezinin oluşmasına katkı sağlamak için Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’ne aktarıldı.

10 milyon liralık açılış
Antik A.Ş tarafından 24 Mayıs’ta İstanbul Shangri-La Hotel’de düzenlenecek müzayede satışa çıkacak eserler, önceki gün tanıtıldı. Antik A.Ş’nin sahibi Turgay Artam, Osman Hamdi Bey’in 132 yıl gizli kalan eseri Cami Önü’nün 10 milyon TL ile başlayan bir fiyatla satışa çıkacağını söyledi.

Sarayda Baby Shower
Develi Restoranları’nın yeni kuşak temsilcilerinden Nuri Develi, yakında anne olmaya hazırlanan eşi Tuğba Develi için Çırağan Sarayı Enderun Salonu’nda Baby Shower partisi düzenledi. Yakında doğacak olan kızları Ela Duru’yu kucaklarına almaya hazırlanan çift, pasta keserken, Nuri Develi her davetli adına Tohum Otizm Vakfı’na bağışta bulundu.

Haberin Devamı

Bir taşla iki kuş
Günsel Ülkü, L’Atelier d’Existence adlı markasının 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Bebek’teki Biber barın terasında tanıttı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerinin katıldığı tanıtımda, Günsel Ülkü yeni yaşını da kutladı.

Acar’ın Atölyesi Arabistan’da
Eserleri dünyanın birçok ülkesinde sergilenen ünlü ressam İsmail Acar’ın “5 Senses” adlı sergisi, Riyad’daki L’art Pure Gallery’de açıldı. Layan Cultural Foundation ve National Prevention of Blindness Committee adına Prens Abdulaziz bin Ahmad bin Abdülaziz ve Prenses Adelah bint Abdullah bin Abdülaziz’in ev sahipliğinde açılan sergiye, Kraliyet Ailesi üyelerinin yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Görme ve zihinsel engellilerin de gezebildiği 5 Duyu Sergisi’yle Arap Pazarı’na açılan Atelier by İsmail Acar Koleksiyonu’nu da tanıtıldı.

Haberin Devamı

Bulutların Ötesinde
Reserve Land, “Bulutların Ötesinde” temasıyla Frankie Istanbul’da özel bir yemek düzenledi. Frankie Istanbul’un sahibi Kaya Demirer’in ev sahipliği yaptığı yemekte, Orta Amerika’da yer alan Guatemala’nın Zacapa kentinden ilham alınarak hazırlanan lezzetler sunuldu. Aralarında Ahu Aysal, Elif-Okan Tapan ve Koray Erkaya’nın da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Emir Ersoy ve Grubu’nun Latin Amerika şarkıları eşliğinde dans edip eğlendi.

Yazarın Tüm Yazıları