Yaza merhaba

Formsante Dergisi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği Formsante Weekend, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

Doğan Burda Dergi Grubu’nun sağlıklı yaşam dergisi Formsante, iş, sanat, spor ve medya dünyasının ünlü isimleri ile Bodrum’da “Yaza Merhaba” dedi.

Yaza merhaba

Supradyn’in ana sponsorluğunda Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da gerçekleşen Formsante Weekend’e katılan ünlü isimler, serin sulara atlayarak stres atarken, sağlıklı yaşam için spor yapmayı da ihmal etmedi.

Yaza merhaba

HAREKET DOLU HAFTA SONU

Hande Kazanova’nın Astroloji Atölyesi ile başlayan etkinliklerde konuklar Özge Işın’ın yoga, Deniz Sisa’nın Piloxing dersleri ile enerji doldu.

Haberin Devamı

Yaza merhaba

Diyetisyen Elvan Odabaşı’nın bitki çayları ile yapılan birbirinden lezzetli tarifleri konuklarla paylaştığı Formsante Weekend’in ikinci günü Supradyn tarafından düzenlenen ‘Kim Tutar Seni’ partisi ile son buldu.

Ünlüler, Ece Vahapoğlu’nun yaptırdığı egzersizler ve Murat Bür’ün X25 dersi ile ter döktü.

1 YAŞ KUTLAMASI

Yeme, içme ve eğlence sektörünün köklü markalarından Kaşıbeyaz’ın sahibi Suat Kaşıbeyaz ve eşi Seda Kaşıbeyaz, küçük kızları Liriya’nın 1. yaş gününü Florya’daki restoranlarının bahçesinde kutladı.

Yaza merhaba

 Florya Gala’nın bahçesini panayır alanına çeviren Suat-Seda Kaşıbeyaz, ünlü anneler ve çoçuklara keyifli bir gün yaşattı.

Gün ışığı Fethiye’de

Ece Şirin’in sahibi olduğu ve Londra’daki Harrods’un Luxury Jewellery salonunda en çok satan birinci marka olan Bee Goddess, Fethiye Hillside’da şube açtı.

Yaza merhaba

Akmerkez, Akasya ve Bodrum Palmarina’dan sonra Fethiye Hillside’da tatilcilere hizmet veren Ece Şirin, nişanlısı Cemil Dinçmen ile birlikte 2016 Bee Happy Sunshine adlı yeni koleksiyonunu da tanıttı. 

Yazarın Tüm Yazıları