Yaz sofrası

İris Dream Designer’ın kurucusu İris Hatem, dostlarını Crate and Barrel’ın Zorlu Center mağazasında tasarladığı yaz sofrasında ağırladı.

Haberin Devamı

  “Picks by Pros Event Designers” adı altında düzenlenen davete Berrin Yoleri, Gülden Büyükuçak, Güneş Mutlu, Özlem Avcıoğlu, Serhat Tuncay ve Rezzan Benardete gibi cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. İris Hatem’in kurduğu tasarladığı yaz sofrası adına yaptığı ürün seçimleri, 30 Nisan’a kadar Zorlu Center, Akasya, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde yer alacak. Proje kapsamında, “Picks by Pros Event Designers” etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise AÇEV’e bağışlanacak.

Yaz sofrası

Koleksiyon işbirliği

Haberin Devamı

Takı tasarımcısı Didem Çapa “ddm collection by didem çapa” adlı yeni mücevher koleksiyonunu Öznur Yakın’ın sahibi olduğu Lion Diamond işbirliğiyle hazırladı. Yılan temalı koleksiyon, 10 Mayıs’ta Harvey Nichols Kanyon’da verilecek davetin ardından Harvey Nichols başta olmak üzere Lion Diamond bayilerinde, Kıbrıs ve Amerika’da satışa sunulacak. Çapa, koleksiyon için neden yılan temasını tercih ettiğini “Bu sembolü özellikle seçtim. Çünkü yılan, hayatın sürekliliğini temsil ediyor” sözleriyle açıkladı. 

Çocuklarla İstanbul turu

Saran Group, 17. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliğinde, Kırıkkale’den gelen 42 çocuğu ağırladı. 

Üç günlük gezi programı kapsamında İstanbul’un simge yerlerini gezen çocuklar, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın yanı sıra başarılı oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir’le tanışma fırsatı buldu. Etkinlik sonrasında Kırıkkale’den gelen minik misafirlere Saran Group tarafından Fenerbahçe forması hediye edildi.

Yaz sofrası

Ne yaşam koçuyum ne guruyum

Elif Dağdeviren’in moderatörlüğünü üstlendiği sohbette ünlü yazar, yaşam koşu olmadığını söyledi: “Ne yaşam koçuyum, ne guruyum... Ben insana inanıyorum. İnsanlar hep birilerinin onlara ne yapmalarını söylemesini ve hemen mutlu olmak istiyor. Bense bunların hepsinin yalan olduğunu söylüyorum. Sorunların hemen çözülmesi diye bir mucize yok. İstemekten daha da önemli olan inanmak ve mücadele. Bunların hepsi bir süreç. Kaynağa inmek lazım...”

Haberin Devamı

Yaz sofrası

Barcelona’da seminer

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Fatoş Altınbaş Sarıgül, Barcelona’da düzenlenen 3. Uluslararası Multidisipliner Avrasya Kongresi’ne katılacak. Sarıgül kongre kapsamında vereceği seminerde, doktora tezinden derleyerek hazırladığı “Bir Dönüşüm Hikayesi-El Yapımı Mücevherat Ustaları” kitabını anlatacak.

 Türkiye’ye geliyor

Yeni nesil caz vokalistlerinin en dikkat çeken isimlerinden Cyrille Aimée ilk kez Türkiye’ye geliyor. Fransız caz şarkıcısı, 8 Mayıs’ta İstanbul Levent’te yer alan İş Sanat’ta konser verecek. 

Açılış Birsen Tezer’den

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, “Park Konserleri” ile müzikseverleri otelin teras katında yer alan Bosphorus Terrace’da ağırlamaya hazırlanıyor. “Park Konserleri”nin ilk konuğu ise Birsen Tezer olacak. 5 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşecek ilk konserde ünlü sanatçı, Boğaz manzarasına karşı en sevilen şarkılarını söyleyecek.

Haberin Devamı

Yardım konseri

Ceylan Ertem, Mabel Matiz, Cem Adrian ve Derya Köroğlu, bir çocuğun ameliyat masraflarının toplanmasına destek olmak için Kartal Beyrut Performance Hall’da sahneye çıktı. Konser sonrası dostlarıyla fotoğraf çekilen Ceylan Ertem bu kareyi Instagram’da paylaştı. Ertem fotoğrafın altına “Tüm dinleyicilere teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkür bu geceyi organize eden melek kalpli Cem’e...” notunu düştü.

Turneye çıkacak

Ülkemizde “Çerkez Güzeli” isimli şarkısıyla tanınan Dağıstanlı şarkıcı Ahmed Ahmedov, Gültepe Kültür Merkezi’nde konser verdi. Dört dilde şarkılar söyleyen Ahmedov, konsere gelen sevenlerini coşturdu. Hareketli şarkılarını danslarıyla renklendiren şarkıcı, önümüzdeki günlerde Türkiye turnesine çıkmaya hazırlandığını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları