Yaşam boyu öğrenme

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen TOG BAZAR, öğrenmenin her yaşta ve daima olduğuna dikkat çekmek amacıyla “Yaşam Boyu Öğrenme” temasıyla kapılarını açtı.

Haberin Devamı

 2002 yılından beri 17-25 yaş arası gençlerin güçlendirilmesi adına çalışan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın bu yıl 11’incisini düzenlediği TOG BAZAR, Yapı Kredi Crystal Kart ana sponsorluğunda ve 150 seçkin markanın katılımıyla Esma Sultan Yalısı’nda yapıldı.

Yaşam boyu öğrenme


Öğrenmenin sanattan spora, eğitimden seyahate hayatın her alanında ve her yaşta gerçekleştiğine dikkat çekmeyi hedefleyen TOG BAZAR’da iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri de tezgah açtı, alışveriş yaptı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı Eş Başkanı Suzan Bayazıt ve Genel Müdürü Jülide Erdoğan’ın ev sahipliği yaptığı TOG BAZAR 2017’de ayrıca fotoğrafçı Serkan Şedele tarafından özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Yaşam boyu öğrenme


Toplum Gönüllüsü Gençler, TOG BAZAR 2017’den elde edilecek gelirin bir bölümüyle “Yaşam Boyu Öğrenme” ilkesi çerçevesinde hayata geçirilecek olan sosyal sorumluluk eğitimlerine katılacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları