Vasiyetleri eğitim

İş dünyasında silinmeyecek izler bırakan Sakıp Sabancı ve Mustafa V. Koç, eğitim ve bilime olan katkıları ile anılıyor.

Haberin Devamı

 21 Ocak 2016’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa V. Koç’un cenazesine çelenk yollamak isteyenler, onun yerine Türk Eğitim Vakfı’na bağış yapmış, toplanan 2,5 milyon TL ile de burs fonu oluşturulmuştu.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer M. Koç, Koç Topluluğu şirketlerinin katkılarıyla 10 milyon TL’ye tamamlanan “Mustafa V. Koç Burs Fonu” ile 10 yılda 3 bin kız öğrencinin eğitimine destek sağlanacağını açıkladı.

 Vasiyetleri eğitim

Sakıp Sabancı ise ölümünün 13’üncü yılında vasiyeti üzerine başlayan “Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülü” ile anılıyor. Bu, Türkiye’nin sosyal bilimler alanında verilen tek akademik ödülü. Organizasyonun başvuruları devam ediyor.

Haberin Devamı

Yüzükleri Ali Koç taktı

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy’un küçük oğlu Ömer Gürsoy, bekarlığa veda ediyor. Paraşütle atlayış yaparken geçirdiği kazada ölümden dönen ve gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan Ömer Gürsoy, önümüzdeki günlerde vücudundaki platinlerin çıkarılması için bir kez daha ameliyat masasına yatacak. Ameliyat öncesi evlilik yolunda ilk adımı atan genç işadamı, Gökçe Atakaş’la nişanlandı. İskenderun’daki törende yüzükleri Ali Koç taktı. Gürsoy, mutluluğunu sosyal medyada da paylaştı.

Vasiyetleri eğitim

Eyvah yakalandık!

Tuncay Özilhan ve Mustafa Süzer, önceki gün Bebek’teydi. Eşleriyle birlikte yürüyüş yapan iki işadamı, fotoğraflarının çekildiğini fark edince espri yaptı: “Eyvah yakalandık! Bunlar bizim son sevgililerimiz...”

Vasiyetleri eğitim

Çölde safari

Burcu Şendir, Sırma Group’un patronu Necmettin Karabacak’tan olan çocukları Duru ve Furkan’la Dubai’ye gitti. Çocuklarıyla çölde safari yapıp develerle gezen Şendir, tatilin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

Vasiyetleri eğitim

Haydi spora

Milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol, “Naz’dan Spora Pas” serisinin ikinci kitabı “Naz ve Moka’yla Haydi Spora!”yı yayınladı. Okul öncesi çocuklar için uzman psikolog Cemre Soysal’ın desteği ile hazırlanan, illüstratör Sadi Güran’ın kaleminden çıkan çizimlerle daha da renklenen bu hikaye, sporun herkesin hayatında gerekli olduğunu anlatıyor. 

Modacı kardeşlerin footgolf merakı

Modacı Raisa ve Vanessa Sason kardeşler, 6-9 Nisan tarihleri arasında Kaya Palazzo Golf Club’da gerçekleşen Footgolf turnuvasını izledi. İkizler, futbol topu ve ayakla oynanan Footgolf’ü eğlenceli bulduklarını söyledi. Etkinliğe yerli ve yabancı 80 sporcu katıldı. Türkiye Footgolf Derneği’nin (TFGD) organize ettiği turnuvanın birincisi Ben Clarke, ikincisi Liam Shutes, üçüncüsü ise Tomas Bartko oldu. 

Yazarın Tüm Yazıları