Türkler Londra’da uçuşa geçti

Mücevher markası Bee Goddess, Londra’daki Harrods mağazasında 1 numaraya yükseldi. İşadamı Murat Ersoy’un sahibi olduğu Atlasjet de İstanbul-Londra arası tarifeli seferlere başladı.

Haberin Devamı

“Uçan Şefler” ile Londra yolculuğu

Atlasjet’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanı’na başlattığı tarifeli seferlerin tanıtımı için gerçekleştirdiği uçuşta ben de vardım. Murat Ersoy’un ev sahipliği yaptığı tanıtımda, Atlasjet’in “her şey dahil” EkonomiPlus konforu ve Business Class’ta “Uçan Şef” hizmetleri hakkında bilgi verildi. 4 saat süren yolculuk boyunca Business Class’ta seyahat eden yolcularla birebir ilgilenen “uçan şefler”, ikramlarıyla keyifli ve lezzetli bir yolculuk yaşattı. Londra’daki Cafe De Paris’te gerçekleşen Red Night Party ile devam eden tanıtım, Türkçe şarkılarla renklendi.


Arı Tanrıça 1 numara

Ece Şirin, yedi yıl önce yarattığı mücevher markası Bee Goddess (Arı Tanrıça) ile dünyaya açılmış, tasarımları 2013 yılının ocak ayında Londra’daki Harvey Nichols ve Joseph’de satılmaya başlamıştı. Rihanna, Kylie Minogue, Kevin Costner, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği Bee Goddess, Londra’daki Harrods mağazasının satış listesinde de 1 numaraya yükseldi. Bee Goddess, daha önce Harrods’ın Sevgililer Günü için hazırladığı ve dünyaca ünlü markaların bulunduğu “Top 20” listesinde tek mücevher markası olarak yer almıştı. Mayıs ayında 200 bin özel müşteriye ulaştırılan Harrods dergisi de mücevher kategorisindeki en başarılı 10 marka arasında Bee Goddess’ı ilk sırada gösterdi. Harrods ayrıca, İngiliz Vogue dergisinin “yükselen trend” diye kapağına taşıdığı Bee Goddess mücevherleriyle ana vitrinlerini süsledi.

Yazarın Tüm Yazıları