Türk çağdaş sanatı Berlin’e taşındı

Türkiye’nin en önemli çağdaş sanat fuarı Contemporary stanbul’un 10. yılı onuruna Berlin’de özel bir panel düzenlendi.

Haberin Devamı

Contemporary Istanbul, 10’uncu yılına özel verdiği yurtdışı davetleri kapsamında önceki gün Berlin’de etkinlik düzenledi. Contemporary Istanbul ve Soho House Berlin’in birlikte gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında “Collecting Turkish Contemporary Art” (Çağdaş Türk Sanatı Koleksiyonerliği) başlığı altında bir panel de yapıldı. Panelde performans sanatçısı Nezaket Ekici, koleksiyoner Saruhan Doğan, CI Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli konuştu. Çağdaş Türk Sanatı hakkında konuşma yapan CI Özel Elçisi Prof. Hasan Bülent Kahraman aynı zamanda moderatörlüğünü de üstlendi.

Koyu sohbet

Süperstar Ajda Pekkan’ın kız kardeşi Semiramis Pekkan, önceki gün Bodrum Türkbükü sahilinde eşi Gulu Lalvani ve yakın dostu İsmail Akkaya ile birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi. Koyu bir sohbete dalan üçlü, fotoğraflarının çekildiğini çok sonradan fark etti.

Haberin Devamı

Eşimle gurur duyuyorum

İşadamı Burak Karabacak, eşi Gülin Karabacak ile Bodrum Moon Beach & Restaurant’ta görüntülendi. Gülin Karabacak, dokuz yıldır vücut geliştirmek için özveriyle çalışan eski kürek şampiyonu eşiyle gurur duyduğunu söyledi.

“Yılın Yeni Sineması” Akmerkez Cinemapink

Cinemapink, The International Cinema Technology Association (ICTA) tarafından “Yılın Yeni Sineması” seçildi. ICTA tarafından sinema sektörünün en’lerinin seçildiği tören geçtiğimiz günlerde Barcelona’da yapıldı. Törende, Cinemapink’in ödülünü Cinemapink Genel Müdürü Selim Yavuzoğlu aldı. Yavuzoğlu “Akmerkez Cinemapink, en prestijli değişimlerimizden biri oldu. Bu ödüle layık görülmesi ise bizi gururlandırdı” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları