Stil gecesi

Bu yıl altıncı kez düzenlenen Elle Style Awards töreni, Frankie’de yapıldı. Törende yılın stil ödülleri sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Elle Style Awards töreni önceki akşam Nişantaşı İstanbul Sofa Otel’in içinde bulunan Frankie’de yapıldı. Törende stil sahibi isimler ödüllendirildi. Kozmetik mağaza zinciri Douglas Türkiye sponsorluğunda gerçekleşen tören birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Törene katılanlar arasında Burcu Esmersoy, Dilek Hanif, Sinem Kobal, Gökhan Türkmen, Gülşen, Gökhan Özoğuz, Demet Sabancı Çetindoğan, Feryal Gülman, Elif Mısırlı ve Pınar Sabancı da vardı. Törenin ardından ünlü isimler, after party’de eğlendi. Parti, DJ Tarık Koray’ın müzikleriyle renklendi.  

Stil gecesiJüri seçimiyle kazananlara ödüllerini DEMSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan verdi.

Haberin Devamı

Stil gecesiYasemin Özilhan, geceye eşi İzzet Özilhan’la katıldı.

Stil gecesi

Evlilik teklifi aldım 

Stil gecesi

Gecede “Yılın kadın oyuncusu” seçilen Sinem Kobal, sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu’nun kendisine evlilik teklifi ettiği haberlerini doğruladı. Pırlanta yüzüğüyle dikkat çeken oyuncu, “Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmiyorum ama söylediğiniz şey doğru. Evlilik teklifi aldım ve kabul ettim” dedi. Kobal düğün tarihiyle alakalı soruları ise cevaplamadı. 

Stil gecesiSinem Kobal, otomobiline binerken bacaklarını montuyla örttü.

Kazananlar

Yılın kadın oyuncusu: Sinem Kobal
Yılın erkek oyuncusu: Berk Cankat
Yılın kadın müzik starı: Gülşen
Yılın erkek müzik starı: Gökhan Özoğuz
Stil ikonu: Yasemin Özilhan
Yılın genç moda tasarımcısı: Giray Sepinelle
Yılın mücevher tasarımcısı: Verda Alaton
Yılın moda tasarımcısı: Nedret Taciroğlu
Yılın mekanı: Sanayi 313 

Haberin Devamı

Benim gelinim belli

Ödül töreninin jürisinde yer alan Burcu Esmersoy, “Yılın kadın oyuncusu” dalında Sinem Kobal’a oy verdiğini söyledi. Ünlü sunucu, yeniden gündeme gelen Sinem Kobal-Arda Turan’ın ayrılmasına kendisinin neden olduğunu iddialarını reddetti. Esmersoy, “Elle yarışmasında ben Sinem’e oy verdim. Bu iddialar çok asılsız, ayrıca benim gelinim belli” diyerek hâlâ Arda Turan’la Sinem Kobal’ı yakıştırdığını ima etti.

Stil gecesiBurcu Esmersoy

 

Yeni albüm geliyor

Stil gecesi

“Yılın kadın müzik starı” ödülüne layık görülen Gülşen, geceye aranjör sevgilisi Gülşen’le el ele katıldı. Yeni albümü için çalışmalarına hız verdiğini belirten şarkıcı, “Yeni albüm için şarkı seçiyorum. Ozan şu sıralar Tarkan’la çok meşgul. Stüdyo boşalır boşalmaz ben de kayıt için gireceğim” dedi. Ozan Çolakoğlu da “Tarkan’la iki albüm için aynı anda çalışıyoruz. Önce Türk sanat müziği sonra pop albümü çıkacak. Harika şarkılar geliyor. Bekleyin” diye konuştu.

Haberin Devamı

Deliçeri modası

Stil gecesi

Yılın erkek müzik starı seçilen Gökhan Özoğuz, stiliyle yine fark yarattı. Pembe çorapları, boyalı ceketi ve tüfek mermisinden olan kemeriyle dikkat çeken şarkıcı, “Arkadaşlarımın baskısıyla modaya giriyorum. Herkese hitap etmeyecek, farklı bir tarz olacak. Osmanlı’daki ‘Deliçeri’ askerlerini marka adı olarak kullanacağım” dedi. 

Stil gecesi

Yazarın Tüm Yazıları