Sertab’lı açılış

Bodrum’un yeni oteli LUX Bodrum Resorts & Residences, hafta sonu kapılarını açtı. Otelin açılış partisinde Sertab Erener sahneye çıktı.

Haberin Devamı

 LUX Bodrum Resorts & Residences 19 ve 20 Mayıs’ta eğlenceli etkinliklerle kapılarını açtı. MYC Partners’ın yatırımıyla Bodrum’un Adabükü Koyu’nda hayata geçirilen LUX Bodrum Resorts & Residences’ın açılış partisinde Dolapdere Big Gang ve Sertab Erener konser verdi.
Erener, “Kime Diyorum?”, “Olsun”, “Zor Kadın”, “Kumsalda” gibi sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde, “LUX Bodrum Resort& Residences’a bol şans diliyorum. Umarım bu güzel açılışa uğur getiririm. Sevgili arkadaşım Murat Akdoğan’a bizi davet ettiği için teşekkür ederim” dedi.
Açılış partisine cemiyet hayatından ünlü isimler de katıldı. 

Sertab’lı açılış

Haberin Devamı

Cannes’a gitti

Güngör Bayrak, Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali’ne davet edildi. Oyuncunun da rol aldığı Yılmaz Güney imzalı “Yol”un, 24 Mayıs’ta festivalin klasik filmler bölümünde gösterimi yapılacak. Gösterim için sanatçı, eşi Bülent Özyürük ve dostu Erkan Özerman ile Cannes’a giden oyuncu, “35 yıl sonra bu mutluluğu yaşamak beni hem heyecanlandırdı hem onurlandırdı” dedi.

Sertab’lı açılış

By Eskici
açıldı

Cevat Şakir nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı’nın şiirlerini yazdığı, geçmişte “balıkçının pansiyonu” olarak bilinen Bodrum’daki tarihi bina, önceki akşam kapılarını By Eskici olarak açtı.
Levent Yöntem’in ev sahipliği yaptığı açılışta Selçuk Yöntem ve Melike Öcalan DJ’lik yaptı.

Sertab’lı açılış

Yabancı şarkı
söyleyemem

Merve Özbey ve Erdem Kınay, Neverland 2017 adlı bahar festivalinde sahneye çıktı.

Bodrum Thor by Alkoçlar Exclusive Hotel’de düzenlenen festivalde ikili konser sonrası soruları yanıtladı. Özbey, İngilizce şarkı söyleyemediğini itiraf etti: “Fransız doğumlu olup İtalyan mürebbiyelerle büyümedim. Erzurumluyum, yabancı şarkı söyleyemem ama çok iyi türkü okurum.”

Haberin Devamı

Sertab’lı açılış

Yaza merhaba

Şebnem ve Pınar Saral, yaza merhaba partisi düzenledi. 

Pınar Saral ve Şebnem Saral, Piel’s Aral Fashion Studio adlı yeni takı giyim koleksiyonunu önceki gün Kuruçeşme Celebra’da düzenledikleri yaza merhaba partisiyle tanıttı. Pınar Saral ve Şebnem Saral’ın ev sahipliğinde düzenlenen partiye Deniz Akkaya, Merve Özbey, Begüm Özer, Cansen Kut gibi ünlü isimler katıldı.

Sertab’lı açılış

Yazarın Tüm Yazıları