Şarkılarıyla anıldı

Geçtiğimiz ay vefat eden Fikret Şeneş, 95’inci doğum gününde şarkılarla anıldı. Aralarında Nilüfer, Selami Şahin ve Gönül Yazar’ın da bulunduğu sevenleri, Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da buluşup Şeneş’in şarkılarını söyledi.

Haberin Devamı

Yeme, içme ve eğlence hayatının duayenlerinden Celal Çapa, şarkı sözleriyle Türk pop müziğine damgasını vuran annesi Fikret Şeneş’i doğum gününde anmak için Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da özel bir davet verdi.
Babaannesi Fikret Şeneş’in iki şarkısını seslendiren Ceylan Çapa’nın performansının barkovizyona yansıtıldığı gecede aralarında Nilüfer, Selami Şahin ve Gönül Yazar’ın da olduğu ünlü sanatçılar Şeneş’in şarkılarını okudu. İş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı davet, Jale’nin performansıyla geç saatlere kadar sürdü.

Güzellik odası

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Nişantaşı’ndaki kliniğinde “The Beauty Room” adında yeni bir güzellik ve cilt bakımı bölümü açtı. The Beauty Room’da lifting ve hassas cilt bakımı, leke bakımı, sıkılaştırıcı kolajen bakım gibi tedavilerin yanı sıra son teknoloji ile güzelleşmenin çeşitli alternatifleri sunuluyor.

Stil kadınlar

Haberin Devamı

NG Style, 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonunu Zorlu Center’daki mağazasında tanıttı. Nazlı Gürer ve Mutlu Gürer’in ev sahipliği yaptığı tanıtımda, çalışan şehirli kadınlar için tasarlanan koleksiyon beğeni topladı.

Yazarın Tüm Yazıları