ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

Şehit çocuklarının eğitimi için TEYEV yararına düzenlenen geleneksel Polis Balosu’nun 34’üncüsü Conrad Otel’de yapıldı. İş dünyasının patronları bağış yarışı yaparken, Sibel Can ve Ferhat Göçer şarkılarıyla moral verdi.

Haberin Devamı

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında TEYEV (Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri, Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı) tarafından organize edilen 34. Geleneksel Polis Balosu, iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.
İstanbul Valiliği’nin himayelerinde İl Emniyet Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı gecede, Ali Sabancı, Erol Aksoy, Yüksel Mermer ve Emin Hitay’ın da olduğu iş dünyasının patronlarına Türk Polis Teşkilatı’na yaptıkları katkılar nedeniyle plaket verildi.

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN
 

Haberin Devamı

Sibel Can, masaları tek tek dolaşarak sevilen şarkılarıyla geceye renk katarken, pastayı TEYEV İcra Kurulu Başkanı Müberra Çalışkan’la kesti.

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

Ferhat Göçer, polislerin en çok sevdiği sanatçılar arasında gösterilen Neşet  Ertaş türkülerini de söyledi.

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Ali Sabancı

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN
İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan,  Yüksel Mermer

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

Sibel Can, Türk Polis Teşkilatı’nın yanında olduğunu ve şehit çocukları için şarkı söylemekten gurur duyduğunu ifade etti. 

 

Kıbrıs’ta 5 yıldızlı düğün 

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

Haberin Devamı

İstanbul, Kartalkaya ve Kıbrıs’taki Kaya Otelleri’nin sahibi olan Kaya Holding’in patronu Burhanettin Kaya’nın oğlu Doruk Kaya, Ergun-Arzu Savgı çiftinin kızları Tuğana Savgı ile geçen hafta sonu Kıbrıs’taki Kaya Artemis Otel’de evlendi.
Cuma günü başlayan ve üç gün üç gece süren düğün töreni, ünlü isimleri buluşturdu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Milletvekili Belma Satır, Kemal Çolakoğlu ve Noyan Çolakoğlu yaptı. Ebru Gündeş’in konser verdiği düğün, pazar brunch’ı ile sona erdi.

 

Haberin Devamı

Her yol spora çıkar

Havaların ısınmasıyla birlikte herkes forma girmek için soluğu parklar ve spor salonlarında almaya başladı. Nişantaşı’nda hizmete giren 21 Way Pilates’in kurucusu Koray Yağmur da geçen hafta sonu TÜYAP’taki Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nda TRX dersi verdi. 

“Bizimle her yol spora çıkar” diyen Yağmur, öğrencileriyle spor salonlarının yanı sıra açık havada da spor yaptıklarını söyledi.

 

Benden Sana kitap

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

“Okuyan Türkiye İçin, Herkese Her Yerde Kitap” sloganıyla yola çıkan Herkese Kitap Vakfı, nisan ayının üçüncü pazar gününü insanların birbirine kitap hediye ettiği ‘Kitap Hediye Günü’
ilan etti.
Herkese Kitap Vakfı Başkanı Bülent Şenver ve yönetim kurulu üyeleri Yosun Güreli, Seda Yazıcı Arbatlı, Simla Türker Bayazıt, geçen hafta sonu Miniatürk ve Ulus Sanatçılar Parkı’na törenle sembolik bir ‘Kitap Ağacı’ fidanı dikti. Onlarca kişi ağaçların dallarına meyve gibi asılan kitapları ‘Benden Sana’ diyerek birbirine hediye etti.

 

Haberin Devamı

Kağıt ve her şey

ŞARKILAR POLİS ÇOCUKLARI İÇİN

Promat, Papier Atelier işbirliğiyle hayata geçirdiği projede, kağıt malzemelerle tasarlanan 200 objeyle doğa ve ekosisteme insanlar tarafından verilen zararların boyutlarına dikkat çekiyor. Bu proje ile farkındalık yaratmayı amaçlayan Promat Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ürkmezgil, “Kalabalıklaşıyoruz ama yalnızlaşıyoruz, biz artarken doğa eksiliyor” dedi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları