Pirelli takvimi ters köşe yaptı

1964’ten bu yana basılan takvimi için dünyanın en seksi modelleriyle çalışan Pirelli, 2016’da başarılarıyla adından söz ettiren güçlü kadınlara yer vererek ters köşe yaptı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü portre fotoğrafçısı Annie Leibovitz, yeni Pirelli takviminde 82 yaşındaki müzisyen Yoko Ono ve 34 yaşındaki profesyonel tenisçi Serena Williams’ın da aralarında olduğu pek çok başarılı ve güçlü kadınla çalıştı. 

Pirelli takvimi ters köşe yaptı

2016 Pirelli Takvimi, Londra’da iki gün iki gece süren etkinliklerle tanıtıldı. JW Marriott Grosvenor House Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla başlayan tanıtım, ertesi gün eski bir fabrika olan ve 60’lı yıllarda rock mabetlerinden biri haline gelen Roundhouse’da devam etti.

Pirelli takvimi ters köşe yaptı


Pirelli CEO’su Marco Tronchetti Provera’nın ev sahipliği yaptığı galaya Londra’nın ve Hindistan’ın en zengin milyarderi olan Lakshmi Mittal, Spice Girls’ün üyelerinden Geri Halliwell, moda tasarımcısı Ozwald Boateng ve Fiat’ın kurucusu Agnelli’nin torunu olan Lapo Elkann’ın da aralarında bulunduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Pirelli takvimi ters köşe yaptı

Sunuculuğunu Oscar’lı oyuncu Cate Blanchett’in yaptığı gece, İsrailli müzisyen Asaf Avidan’ın şarkılarıyla renklendi. Marco Tronchetti Provera ve Annie Leibovitz’in konuşmasıyla devam eden davete, Türkiye’den de Pirelli Bölge CEO’su Murat Akyıldız’la Türk Pirelli Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ar katıldı.

Haberin Devamı

Pirelli takvimi ters köşe yaptıAmerikalı şarkıcı Gloria Gaynor’un verdiği konserle sona eren tanıtımda, koleksiyonerlere 2016 Pirelli Takvimi hediye edildi.

Yazarın Tüm Yazıları