Pinko, Arzu Sabancı’yı etiketledi

Arzu Sabancı, dünyaca ünlü kadın giyim markası Pinko için koleksiyon hazırladı. Ünlü işkadınının “Pinko by Arzu Sabancı” adlı ilkbahar-yaz koleksiyonu Roma’da tanıtıldı.

Haberin Devamı

Pinko, Arzu  Sabancı’yı etiketledi

TÜSİAD eski başkanlarından işadamı Ömer Sabancı’nın eşi Arzu Sabancı, Türkiye distribütörü olduğu dünyaca ünlü İtalyan kadın giyim markası Pinko için tasarımcılığa soyundu.

Pinko, Arzu  Sabancı’yı etiketledi

Pinko için ilk olarak geçtiğimiz yıl bir koleksiyon hazırlayan Sabancı, tasarımlarının beğenilmesi üzerine marka ile ikinci kez işbirliği yaptı. İtalya’da üretilen özel koleksiyonu Roma Via due Macelli mağazasında tanıtan Arzu Sabancı, 60’lardan ilham aldığını söyledi.

Pinko, Arzu  Sabancı’yı etiketledi

Haberin Devamı

Banyolar çiçek kokacak

Temizlik kağıdı markası Solo, “Büyülü Düşler” adlı yeni parfümlü tuvalet kağıdını Bebek’teki Chilai’de tanıttı. İpek Kağıt Solo’nun marka yöneticisi Cansu Canşe ve Sitare Akdilek’in ev sahipliği yaptığı tanıtımda Cansu Şekular da tasarladığı ufak koku oyunları ile renk kattı. 

 

Köprüden önce son çıkıştan çıktım

Pinko, Arzu  Sabancı’yı etiketledi

Ünlü müzisyen Durul Gence, 11 Nisan Dünya Parkinson Günü için Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen panelde konuşmacı olarak yer aldı. 

Uzun süredir parkinson hastalığıyla mücadele eden Durul Gence, “76 yaşında. 15 yıllık parkinson hastası. Dört yıl önce beyin pil ameliyatı oldu” başlıklı panelde konuşmacı olarak deneyimlerini paylaştı.
Ünlü sanatçı, Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen panelde, “Ben tedavimi oldum. 15 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum. Bana bu yolda önümü açan doktorum Op. Dr. Ali Zırh’a minnettarım. Hayatı yeniden sevmemi sağladı.
Beyin pili ameliyatı yaparak hayata tutunmamı sağladı. Kısacası köprüden önce son çıkıştan çıktım” diye konuştu.
Söyleşinin ardından Gence, bateri çalarak canlı performans sergiledi.

 

Haberin Devamı

‘Benden Sana’ kitap hediye

Pinko, Arzu  Sabancı’yı etiketledi

 

Herkese Kitap Vakfı, nisanın üçüncü pazarını Kitap Hediye Günü ilan etti. Vakıf, Kitap Hediye Günü’nü Etiler Harvard Cafe’de düzenlenen bir etkinlikle tanıttı. Herkese Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver’in ev sahipliği yaptığı tanıtım, edebiyat dünyasından ünlü isimleri buluşturdu. Yazar Ayşe Kulin, 17 Nisan Pazar günü kutlanacak olan bu özel günde, herkesi birbirine, “Benden Sana” diyerek kitap hediye etmeye davet etti. 

Pinko, Arzu  Sabancı’yı etiketledi

17 Nisan Pazar, Sütlüce Miniatürk ve Alkent Sanatçılar Parkı’nda gerçekleşecek Kitap Hediye Günü aktivitelerle renklenecek. 

Lüks hayat

Pinko, Arzu  Sabancı’yı etiketledi

Gecce Yayın Grubu tarafından hazırlanan Best Luxe Signature adlı derginin yeni sayısı çıktı. Dergide modadan mücevhere, otelden restorana kadar birçok kategoride lüks seçenekler bulunuyor. Yılda bir kere yayınlanan Best Luxe Signature, seçkin kitabevlerinde satışa sunuldu.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları