Paris’te Made in Turkey

Geçen yıl Milano Fashion Week’te Türkiye’yi temsil eden tek erkek markası olan Les Benjamins, son olarak Paris Fashion Week’te yeni koleksiyonunu sergiledi.

Haberin Devamı

Türkiye’deki ilk defilesinde Boyner Holding’in patronu Cem Boyner’in ikizleri Elif ve Ayşe Boyner ile Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı’nın kızı Melisa Tapan’ı podyuma çıkartan Les Benjamins markasının kurucusu Bünyamin Aydın, yurtdışında da büyük başarılara imza atıyor.
Yurtdışındaki ilk defilesi ile geçtiğimiz yıl Milano Fashion Week’in resmi takvimine giren Bünyamin Aydın, markasının yeni koleksiyonunu bu kez Paris Fashion Week’te tanıttı.
Milano’da semazenler eşliğinde tanıttığı Ottoman Punk adlı Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu ile Osmanlı rüzgarları estiren Aydın, Paris Fashion Week’te Afrika’daki Tuareg kabilesinden esinlendiği yeni tasarımları ile moda otoritelerinden tam not aldı. Koleksiyonda Afrika’ya özgü hayvan desenleri, zebra çizgileri ve leopar benekleri dikkat çekiyor.,

Haberin Devamı

Paris’te Made in Turkey

Paris’te görüştüğüm Bünyamin Aydın ile mankenlerle birlikte objektiflere poz verdik.

Paris’te Made in Turkey

Les Benjamins geçen yıl Ottoman Punk koleksiyonunu Milano Fashion Week’te semazenler eşliğinde tanıttı.

Paris’te Made in Turkey

Elif ve Ayşe Boyner kardeşler ile Melisa Tapan, Bünyamin Aydın’ın markası Les Benjamins için gönüllü mankenlik yapmıştı. 

Nikki Beach'in açılış partisi yarın

Miami, Saint Tropez, Marakeş, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai gibi pek çok şehirde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

Paris’te Made in Turkey


Bodrum-Torba’da hizmete giren Nikki Beach yarın özel bir açılış partisi verecek. Mimarisi Gökhan Avcıoğlu imzası taşıyan ve Torba’da denize sıfır konumda bulunan Nikki Beach Hotels & Resorts, özel yüzme havuzlu geniş süitleri, 7 yatak odalı villaları, farklı tarzlarda toplam 72 odasıyla dikkat çekiyor...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları