Osmanlı hançeri yıldızların kulağına küpe oldu

Rihanna’dan Kate Moss’a, Paris Hilton’dan Kylie Minogue’a kadar birçok dünya starının takılarını kullandığı Ece Şirin’in Bee Goddess markası, son olarak “Game of Thrones” dizisinin yıldızlarından Natalie Dormer’in de tercihi oldu.

Haberin Devamı

Ece Şirin, 10 yıl önce yarattığı mücevher markası Bee Goddess ile dünyaya açılmış ve tasarımları 2013’te Londra’daki Harrods’da satılmaya başlamıştı. İş hayatındaki başarılarıyla İngiliz medyasının sık sık haber yaptığı Ece Şirin, tasarımlarıyla son olarak Evening Standard Gazetesi’nin hafta sonu eki olan ve en çok okunan moda dergisi Stylist’e kapak oldu.
“Game of Thrones” (Taht Oyunları) dizisinde Margaery Tyrell karakterini canlandıran Natalie Dormer, Bee Goddess’ın Osmanlı hançerinden ilham alınarak tasarlanan ‘Sword of Light’ koleksiyonunda yer alan küpeyle birbirinden özel pozlar verdi. Ünlü oyuncu, ilhamını doğa ana ve mitolojinin gücünden alan Bee Goddess’ın tasarımlarından etkilendiğini söyledi.

Erkek giyiminde İtalyan modası

Müşterileri arasında Nelson Mandela, George Clooney, Nicholas Cage gibi dünyaca ünlü isimlerin olduğu İtalyan erkek giyim markası Bagozza, Bakırköy’deki Galleria AVM’de mağaza açtı. Mahmut Aslan, Ömer Aslan ve Ramazan Aslan’ın ev sahipliği yaptığı açılışa katılan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, takım elbiseleri inceleyerek alışveriş yaptı.

Haberin Devamı


New York’tan sonra İstanbul

Türk çağdaş sanatının öne çıkan isimlerinden Arslan Su¨kan, “While You are Surfing” adını verdiği sergisini New York’tan sonra İstanbul’a taşıdı. Demet Müftüoğlu Eşeli ve Arslan Sükan’ın ev sahipliğinde İstanbul’74 Karaköy’de açılan sergi, sanatseverleri buluşturdu. Açılışında Mustafa Taviloğlu, Meltem Cumbul, Atıl Kutoğlu, Yağmur Ünal, Cem Mirap ve Şirin Ediger’in de aralarında olduğu ünlü isimleri bir araya getiren sergiyi 24 Mayıs’a kadar görebilirsiniz.

Galliard’da yenilik

Etiler’deki Galliard’ın giriş katı, ‘brasserie’ oldu. Lezzetli mönüsüyle gün boyu hizmet verecek olan Galliard Brasserie’nin sahibi Ahmet Uras, İstanbul’da kafe kültürünü yemek, servis kalitesi ve makul fiyat politikasıyla bambaşka bir noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları