Ödül heyecanı

Koleksiyon Mobilya’nın sahibi Koray Malhan’ın Gerhard Reichert ve Heinrich Iglseder ile birlikte tasarladığı Gala Ofis koltuk serisi, tasarım dünyasının prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Ürün Tasarımı ödülü aldı.

Haberin Devamı

Almanya’nın Essen kentindeki törende ödül kazanan seri, temmuz sonuna kadar Essen’deki Red Dot Tasarım Müzesi’nde sergilenme hakkı kazandı.

Boğaz’da sinema

Turkcell Kuruçeşme Arena’nın en keyifli etkinliklerinden “gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali” başlıyor.  Bu akşam “Buz Devri 4” gösterimiyle başlayacak olan festivalde, sezonun en hit filmleri 28 Ağustos’a kadar “1 bilet alana 1 bilet hediye” kampanyası kapsamında izlenebilir.

Kenan’dan romantik gece

Kenan Doğulu, Garanti Bankası Bonus Yaz Konserleri kapsamında Bodrum’lu hayranlarıyla buluştu. Şeniz Bengüer’in işletmeciliğini yaptığı Gümbet’teki Bo Beach’te yapılan konsere yeni albümüne de adını veren ’Aşka Türlü Şeyler’le başlayan Doğulu, eski albümlerindeki şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Bodrum’lu tatilcilerin yanı sıra aralarında Irmak Ünal, Hande Bermek-Murat Başoğlu, Talip Öztürk, Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya gibi iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri de Doğulu’nun şarkılarıyla romantik bir gece yaşadı.

Haberin Devamı

El ele göz göze

Celal-Şebnem Çapa çiftinin kızları Ceylan Çapa’nın, Burak Özçivit’le aşkı doludizgin devam ediyor. İlk zamanlar ilişkilerini gözden uzak yaşayan sevgililer daha sonra el ele ortaya çıkarak aşklarını gözler önüne sermişti. Genç çift, geçen hafta Aslı Enver-Birkan Sokullu’nun Bahçeköy Event Garden’da kıyılan nikahlarına el ele katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları