Ocakta cama üfledi, kabinde DJ’lik yaptı

Dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid, Mey İçki için kadeh ve buz kovası tasarladı. Rashid, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen tanıtımda DJ kabinine geçerek müzikteki hünerlerini de sergiledi.

Haberin Devamı

Ocakta cama üfledi, kabinde DJ’lik yaptı

Karim Rashid’in Mey İçki için hazırladığı geleneksel el yapımı Türk cam işçiliği ile üretilen “Karim for Kayra” tasarımları Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı. Mey İçki CEO’su Galip Yorgancıoğlu ve Karim Rashid’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Karim Rashid’in rüzgar ve asma yaprağından ilham alarak hazırladığı buz kovası ve kadehler büyük beğeni gördü. Galip Yorgancıoğlu, “Şarapçılıktan sonra bu proje ile Türk cam sanatının ustalık ve inceliklerini, Karim Rashid tasarımları ile geleceğe taşıyor olmaktan dolayı mutluyuz” dedi. Tanıtımda Rashid, DJ kabinine geçerek çaldığı müziklerle konukları eğlendirdi.

Haberin Devamı

 Ocakta cama üfledi, kabinde DJ’lik yaptı

Karim Rashid’in, Mey İçki için tasarladığı “Karim for Kayra” adlı özel tasarım kadeh ve şarap kovaları, önümüzdeki günlerde Beymen Brasserie, Fenix, Frankie, La Scarpetta, Papermoon, St. Regis Spago, Sunset, Topaz ve Ulus 29’da servise sunulacak.

 Ocakta cama üfledi, kabinde DJ’lik yaptı

Boşanmadık

Stil danışmanı ve model Ece Sükan, iki buçuk yıllık beraberliğin ardından tasarımcı Ümit Benan’la 2014 yılının şubat ayında Los Angeles’ta evlenmişti. Ancak çift bu yıl ayrılık kararı almış ve haklarında boşandıkları haberleri çıkmıştı. Ece Sükan ile Ümit Benan’ı önceki gün Teşvikiye’deki Grandma Cafe’de birlikte gördüm. Sükan’a boşanma haberlerinin aslını sordum. Sükan, bir süre ayrı kaldıktan sonra boşanmaktan vazgeçtiklerini ve hâlâ evli olduklarını söyledi. “Boşandılar” diye yazıp çizenlere duyurulur.

 

Gözlüksüz poz yok


Cengiz Abazoğlu’ndan sonra stil danışmanı Mert Aslan ile işbirliği yapan adL giyim markası, 2015-16 Sonbahar-Kış “Night Zoom Styled By Mert Aslan” abiye koleksiyonunu Les Ottomans Hotel’de tanıttı. Koleksiyonun katalog çekimi için modellik yapan Gül Gölge Saygı, tanıtımda gözaltı torbalarını aldırdığı için gözlüksüz poz vermedi. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı tanıtımda 46 parçadan oluşan koleksiyon modaseverlerden tam not aldı.

Haberin Devamı


Diana Krall’la caz


5 Grammy ödüllü caz solisti Diana Krall, “Good Music in Town” adlı konser serisi kapsamında önceki gece İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve IEG Live ve Piu Entertainment organizasyonuyla Zorlu PSM’de sahneye çıkan ünlü sanatçı, “The Mamas and the Papas”tan “California Dreamin”e en iyi pop klasiklerini caz tınılarıyla yorumladı.

 

Cumhuriyet eğlencesi

İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden Lütfü Bengü, Dalyan Club’ta bu gece Cumhuriyet Bayramı için özel bir program hazırladı. Onur Mete&Kaan Öztürk ve Reaksiyon Grubu’nun sahneye çıkacağı kutlamalar, DJ Doğukan’ın müzik performansı ile devam edecek.

Haberin Devamı


Kapadokya’da akustik konser


Pardon Bakar mısınız adlı ikinci albümüyle dikkat çeken Selen Servi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Kapadokya’daki ‘Argos in Cappadocia’da sahneye çıkacak. Piyanonun vokalle buluştuğu akustik bir konser verecek olan Servi, Yeşilçam’dan 45’liklere, türkülere kadar uzanan geniş bir repertuvarla seyircilerin karşısına çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları