NUSR’ET’TEN KAZANDI BOŞNJAK’A YATIRDI

Etiler’deki Nusr’et’in kurucu ortaklarından işadamı Mithat Erdem, Boşnjak Mutfak adlı yeni bir restoran açtı.

Haberin Devamı

İşadamı Mithat Erdem, müşterisi olduğu Günaydın Et Lokantaları’nda kasap olan Nusret Gökçe’yle beraber Etiler’de Nusr’et adında bir et lokantası açmıştı. Kısa zamanda popüler olan, iş dünyasının patronlarının yanı sıra sanat, spor ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin de müdavimleri arasına girdiği Nusr’et’e Ferit Şahenk’in sahibi olduğu Dream ortak oldu. Nusr’et’e 1 koyup 10 alan Erdem, kazandığı paralarla yine yeme içme ve eğlence sektörüne yatırım yaptı. Mitko lakaplı Boşnak işadamı, memleketi Bosna’nın lezzetlerini “Boşnjak Mutfak” adlı restoranla Etiler’e taşıdı. Mekânın açılışı, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.


Eski eşleri sanat buluşturdu

Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’in sahibi Ali Güreli ile The Marmara Otelleri’nin sahibi Bike Gürsel, evliliklerini 13 yıl önce noktalamıştı. Eski eşleri, “sanat aşkı” bir araya getirdi.

Haberin Devamı


Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul’un yönetim kurulu başkanı olan Ali Güreli’yi önceki gün sanatseverlerin yeni buluşma noktası Muse İstanbul’un içindeki Bergen & Bergsen Galeri’de gördüm. “Ben hep bir AzFazla” adlı karma serginin açılışına katılan Güreli’nin yanında eski eşi Bike Gürsel ile kızları Koza Güreli vardı.Boşanırken birbirlerine demediklerini bırakmayan günümüz çiftlerinin aksine medeni bir tavır sergileyen eski karı koca, eserler hakkında sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.


Kişiye özel erkek modası

Erkek giyimde kişiye özel dikim markası La Misura, 2014-2015 sonbahar-kış koleksiyonunu Levent’teki dört katlı mağazasında tanıttı. La Misura Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Turanlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Turanlı’nın ev sahipliği yaptığı davete iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Ezgi Ayçe Quartet’in müzik performansı eşliğinde düzenlenen mini defilede el dikimi takım elbise, ceket, pantolon, gömlek ve smokinler beğeniye sunuldu.


Gezi’de hayat başlıyor

Gezi Parkı olayları sonrası Taksim’de eğlence yeniden başladı. 12 yıldır İstanbul’da yaşayan ünlü İtalyan yemek ustası Vittorio Sindoni yönetiminde hizmet vermeye başlayan Fiamma, Taksim’deki Gezi Otel’in bünyesinde hizmete girdi. Can Atay ve Vittori Sindoni’nin ev sahipliği açılışta Boğaz manzarası eşliğinde sunulan lezzetler davetlilerden tam not aldı. Alain Silifkeli, müzikleriyle geceye renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları