Nikki Beach eğlencesi Bodrum’da

Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’nin de aralarında olduğu şehirlerde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açıyor.

Haberin Devamı

İlk olarak Miami’de hizmete giren ve oradan tüm dünyaya yayılan Nikki Beach Worldwide, haziran ayında Doğan Grubu ile birlikte Bodrum-Torba’da açacağı Türkiye’deki ilk otelini Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen parti ile tanıttı. Nikki Beach Hotels & Resorts EMEA eş kurucusu ve CEO’su Jihad El Khoury ile Genel Müdür Murat Deniz’in ev sahipliği yaptığı tanıtım partisi iş, sanat, moda, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.


SADECE YAKINLARINA BAHSET


Nikki Beach’in fotoğraflarından hazırlanmış bembeyaz bir tünelden içeri giren ve üzerinde “Tell only your best friends” (Sadece yakın arkadaşlarına bahset) yazılı duvarla karşılaşan konuklar sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan bir eğlenceye geçiş yaptı.
Nikki Beach Bodrum’un film gösterimi ile başlayan tanıtım sonrası Nikki Beach Hotels & Resorts EMEA eş kurucusu ve CEO’su Jihad El Khoury, yaptığı konuşmada “Doğan Grup’la ortaklık yapmaktan, markamızı Bodrum’un hayat dolu sahiline getirmekten ve kısa süre içerisinde bölgede elit bir adres haline gelecek bir butik tesis açmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

 

Haberin Devamı

Her sabah hayatı kutlamaya hazır olarak uyanın

Café Nikki’nin 1998’de “Her sabah hayatı kutlamaya hazır olarak uyanın ve bunu etrafınıza aşılayın” sloganıyla hayatımıza girdiğini söyleyen Genel Müdür Murat Deniz, “Biz de bu yaz doğasıyla zaten harika olan Bodrum’a hayatı sizlerle kutlamak için bu güzel felsefeyle eşsiz Nikki Beach konseptini getirdik” dedi.

 

Dünya markası Nikki Beach

Türkiye’deki ilk şubesi Bodrum-Torba’da açılan Nikki Beach; ABD (Miami Beach, Florida), Fransa (Saint Tropez), Fransız Batı Hint Adaları (Saint Barth), İspanya (Marbella,
Mallorca, Ibiza), Fas (Marrakech), Tayland (Koh Samui), Yunanistan (Porto Heli), Endonezya (Bali), Monaco (Monte Carlo) ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde (Dubai) hizmet veriyor.


Nikki Beach’in dünyaca ünlü eğlenceleriyle devam eden gecede Londra’dan özel olarak gelen Disco Ball Girl Show, akrobatik danslarıyla nefes kesti. DJ Mert Zeybekçi eşliğinde performans sergileyen elektro keman sanatçısı Canan Anderson müzik ziyafeti çekerken, eğlence DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleri ile geç saatlere kadar sürdü.

 

Haberin Devamı

Sortie’de meyhane lezzetleri

Yaz eğlencesinin en popüler adreslerinden Kuruçeşme’deki Sortie, geçtiğimiz hafta sonu kapılarını açtı. Sortie’nin yanı sıra bünyesindeki Salomanje, Cento Per Cento, Limoncello ve Kalamata Meyhane gibi yeme, içme ve eğlence adresleri ile hizmet veren Eksen Grup’un ortakları Varol Kaynar ve Erol Kaynar’ın ev sahipliği yaptığı açılış ünlü isimleri buluşturdu. Asmalımescit’in tarihi meyhanesi Yakup 2’nin de yazlık şube açtığı Sortie’de bu sezon Kalamata Meyhane, Balıkçı Zargana, Art by Ayvaz Şef Kebap & Steak House ile Niva lezzet ve eğlence tutkunlarına hizmet verecek.

Yazarın Tüm Yazıları