Natevo, Maslak Yapı’da

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu tanıttı.

Haberin Devamı

Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Koleksiyonun tanıtımı Selenium Panaroma’da bulunan Maslak Yapı Showroom’unda düzenlenen davetle gerçekleşti. Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete sosyal yaşam ve iş dünyasının birçok ünlü siması katıldı. Gecede Gökhan Ayaydın ve Mustafa Toner kısa bir konuşma yaptıktan sonra konuklarla showroom’u gezerek tasarımlar hakkında bilgiler sundu. Geç saatlere kadar devam eden davette DJ Doğuş Çobakçor performans sergiledi.

Yaza merhaba

Taksim Gümüşsuyu’ndaki CVK Park Bosphorus Hotel’in terasında hizmet veren IZAKA Restaurants & Bar-Lounge, yaz sezonunu özel bir partiyle açtı. Önceki gün düzenlenen “Yaza Merhaba” partisine CVK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çevik, CVK Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin ve IZAKA işletmecileri İlhan Zeytun ve Tarkan Artış birlikte ev sahipliği yaptı. Serap Tibuk, Aslı Berker, Şahnaz Çakıralp, Nilgün Esinli, Günsel Ülkü, Esra Kaktüs, Mehmet Köymen, İzzet Öz, İzak Levi ve Müge Canmutlu gibi ünlü isimlerin katıldığı parti Veselina Popova’nın şarkılarıyla renklendi.

Haberin Devamı

23 yıl sonra yeniden açıldı

İstanbullularla ilk olarak 1992 yılında tanışan “O Bar”, Kuruçeşme’de yeniden açıldı. Esen Yeşilırmak ve Abdullah Özmelek ortaklığında hizmete giren mekanın açılışı için önceki gün bir davet verildi. Davete Prof. Dr. Nazım Durak, Prof. Dr. Kemal Kaya, Prof. Dr. Hilal Mocan, Zafer-Akın Kozanoğlu, Jülide Berkman, Yüksel Mermer, Erkan Özerman, Yavuz Mermerci, Abdullah Ataman, Ceri Benardete, Betül Demir, Aslı-Bekir Saçar, Zeliha Sunal, Metin Uca ve Yasemin Bozkurt gibi ünlü isimler katıldı.

Gaziler için yardım balosu

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Esra Öztürk ve Aslı Pehlivanlar, Güneydoğu gazileri için 25 Mayıs’ta CVK Park Bosphorus Otel’de bir yardım balosu organize edecek. Geceden elde edilen gelirle akülü sandalye, görme engelli gaziler için taşınabilir okuma cihazı alınacak ve Gazi çocuklarına eğitim bursu sağlanacak. Baloda Ebru Gündeş de ücret almadan sahneye çıkacak ve gazilere şarkılarıyla destek verecek.

Yazarın Tüm Yazıları