Motosiklette yeni trend

Avrupa’nın 1’inci, dünyanın en büyük 4’üncü motosiklet üreticisi Piaggio Group, Türkiye’de Doğan Grubu’yla ortak oldu. Vespa, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi ve Gilera gibi dünyaca ünlü markaların yeni modelleri, “Motosiklette yeni Trend” sloganıyla tanıtıldı.

Haberin Devamı

Doğan Grubu’nun yeni şirketi Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş., aralarında Vespa ve Piaggio’nun da olduğu İtalya’nın dünyaca ünlü motosiklet markalarının Türkiye distribütörü oldu. Trend A.Ş. Genel Müdürü Ümit Karaarslan’ın Etiler’deki La Scarpetta’da verdiği tanıtım daveti, iş ve sanat dünyasının motosiklet tutkunu isimlerini buluşturdu.
Ümit Karaarslan, davette yaptığı konuşmada “özgürce seyahat edip, gezip görmek isteyenlerin vazgeçilmezi olan, Avrupa’nın en popüler iki tekerleklisi Vespa tutkunlarının yaşamlarına keyif ve prestij katacaklarını” söyledi. Karaarslan, davette Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’la birlikte objektiflere poz verdi.
İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo’nun da katıldığı tanıtım daveti, İtalyan şef Carlo Bernardini’nin hazırladığı lezzetler ve DJ Mert Levent’in müzikleri eşliğinde devam etti.

Haberin Devamı

Motosiklette yeni trend

Yazarın Tüm Yazıları