Moda günleri

Doğan Burda bünyesinde yayınlanan moda dergisi Elle, dün başlayan Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week’e katılan tasarımcıları brunch davetinde buluşturdu.

Haberin Devamı

Elle Dergisi Yayın Direktörü Işın Görmüş, Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week’e (İstanbul Moda Haftası) katılan tasarımcıları etkinlik öncesinde bir araya getirdi. Sakıp Sabancı Müzesi içindeki Müzedechanga’da gerçekleşen brunch’ta tasarımcılar moda haftası öncesi stres attı. Davete iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

İsviçre okulları tanıtıldı

İsviçre’nin Le Rosey, Institute Auf Dem Rosenberg, Institute Montana, College Alpin Beau Soleil gibi ünlü yatılı okulları, Türk öğrenciler için İstanbul’da tanıtım yaptı. Clarte Consulting UK’nin ev sahipliğinde SuAda Club’da gerçekleşen tanıtıma iş ve sanat
dünyasının ünlü isimleri katıldı. Prof. Dr. Arzu Kunt’un okullar hakkında bilgi verdiği tanıtım, saksafon eşliğinde performans sergileyen Gönül Yazar’ın şarkılarıyla renklendi.

Haberin Devamı

Şarkılı kutlama

Sanat danışmanı Gül Ergi, yeni yaşını Etiler Şamdan Garden’da kutladı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı doğum günü kutlaması, Yılmaz Morgül’ün şarkılarıyla renkledi. Nazar Şoray ve Seyyal Taner’in de sahneye çıkarak şarkılar söylediği partide Neşe Sert, Gül Ergi’ye yavru kedi hediye etti.

Bugün CKM’de

Devlet sanatçısı Dilek Türker, sanat hayatının 50’nci yılını “Abide-i Aşk” oyunuyla kutluyor. Galası Şişli Kent Kültür Merkezi’nde yapılan oyun, bugün Caddebostan Kültür Merkezi’nde, 20 Mart’ta Akatlar Kültür Merkezi’nde ve 3 Nisan’da da Maltepe Belediyesi’nde sahnelenecek.

Beyoğlu’nda kişiye özel konaklama

Beyoğlu’nda hizmete giren The Public Hotel, tarihi binasında klasik ve modern mimariyi buluşturan, her biri birbirinden farklı tasarlanan odalarıyla kişiye özel konaklama deneyimi sunuyor. ‘Hip otel’ anlayışıyla tasarlanan The Public Hotel, dekorasyonuyla olduğu kadar 1901 adlı cafe bistro’sundaki lezzetli yemekleri ve eğlencesiyle de iddialı.

Yazarın Tüm Yazıları