Mavi kutlama

Oggusto.com kurucusu ve mücevher yazarı Özlem Güsar, Bodrum’da özel bir davet düzenledi. Kempinski Hotel Barbaros Bay’de yapılan davette, cemiyet hayatının ünlü isimleri mavi taşların hikayelerini dinledi.

Haberin Devamı

Kempinski Hotel Barbaros Bay ev sahipliğinde, Oggusto.com kurucusu ve mücevher yazarı Özlem Güsar, cemiyet hayatının önde gelen isimlerine, mavi mücevherleri keşfetme ayrıcalığını yaşattı. Gökova Körfezi’nin başlangıcında kendine ait bir koyda yer alan Kempinski Hotel Barbaros Bay’de düzenlenen etkinlikte misafirler, safirden topaza, tanzanitten turkuvaza değerli mavi taşların hikayelerini dinlediler.

Mavi kutlama

NAZAR BONCUĞU HEDİYE EDİLDİ

Davete Siren Ertan, Dilara Koçak, Meral Yazıcı, Meltem Tahrancı, Ahu Orakçıoğlu, Zeynep Bilgin, Rene Saban, Sedefhan Oğuz, Zeynep Gemicioğlu, Didem Bağrıaçık gibi ünlü isimler katıldı.

Sunumun ardından otel müdürü Arzu Topcu Civak, misafirlere el yapımı nazar boncukları hediye etti.

Haberin Devamı

Turnuva sona erdi

NG Sapanca’nın ana sponsorluğunda bu yıl sekizincisi düzenlenen Geleneksel Tenis Turnuvası sona erdi. 30 gün boyunca süren turnuvada 16 kategoride 51 bayan, 140 erkek 110 çift olmak üzere müsabakalar, 2 farklı kortta oynandı. Etkinliğin sonunda kazananlar ödüllerini, önceki gün yapılan törende NG Şirketler Grubu Kurucu Başkanı Nafi Güral’ın elinden aldı. Güral, turnuva ile ilgili “Turnuvada tenisçilerin göstermiş olduğu performansları keyifle izledim. İlginin yoğun olması da bizleri çok memnun etti ” dedi.

Mavi kutlama


Yemek üstü dans

22. yılını kutlayan Ulus’taki Sunset Grill&Bar ünlü DJ’lere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yemekleriyle de ünlü olan Sunset’te haftanın üç günü sabaha kadar yemek üstü dans var. Perşembe Aydın Katırcıoğlu ile başlayan Yıldızlı Geceler de bugün Mehmet Garan, yarın ise Mert Levent performans sergileyecek.

Mavi kutlama

Yazarın Tüm Yazıları