MARKA 2015’e özel gösterim

MARKA 2015 Konferansı, “Future of Luxury” temalı galerisini özel bir davetle sergiledi. Davette Kutluğ Ataman’ın “SU” adlı enstalasyonunun gösterimi de yapıldı.

Haberin Devamı

MARKA 2015 Konferansı’nın “Future of Luxury” temalı galerisi önceki akşam yapılan davetle tanıtıldı. Hilton İstanbul Bomonti’de yapılan davete Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör ev sahipliği yaptı. Davette ünlü sanatçı Kutluğ Ataman’ın Marka 2015 için özel olarak hazırladığı “SU” adlı video art enstalasyonu da gösterildi. Ataman, “SU, bir yıllık sürede çekilmiş bir film; Avrupa ve Asya’yı birbirinden ayıran Boğaz’dan akan suyun bir yıl içindeki değişik ruh hallerini yansıtıyor” diye konuştu. Davete, İtalyan saksafoncu Francesco Bearzatti, müzikleriyle renk kattı. Bearzatti, DJ Funky C ile sahneye çıkarak katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.

45’lik eğlence

60’lı, 70’li ve 80’li yılların sevilen şarkılarının çalındığı 45’lik, yeni sezon için kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Mekanın sahipleri Fuat Akyol, Tolga Cinisli ve Yavuz Oğcan’ın ev sahipliği yaptığı açılışa birçok ünlü isim katıldı. Mekana ilk olarak uzun süredir ortalarda gözükmeyen Sanem Çelik geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü oyuncuya iki erkek arkadaşı da eşlik etti. Didem Soydan’la önümüzdeki yaz evlenmeyi planlayan Can Bonomo da oyuncu arkadaşı Rıza Kocaoğlu ile eğlenmeyi tercih etti.

Feriye yenileniyor

İstanbul’un en özel adreslerinden biri olan Feriye baştan yaratılıyor. Tarihi mekanın işletmeciliğini devralan Göktuğ Özdemir, deneyimli isimlerden oluşan güçlü ekibiyle dekorasyonundan mönülere kadar misafire dokunan tüm hizmetleri içeren kapsamlı bir yenilenme planlıyor. Mekanın iç mimari dekorasyon ve konseptlerini Çağlayan Tuğal üstlenecek.

Sergi açılışı

Ressam Onur Gülfidan’ın yeni sergisinin açılışı önceki gün 42 Maslak Art!SPACE Gallery’de yapıldı. Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ve 42 Maslak Satış ve Pazarlama Direktörü Zeynep Salman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa sanat, cemiyet ve iş hayatının tanınmış simaları katıldı. Açılış, Dolunay Obruk’un şarkılarıyla renklendi. Sergi, 22 Ocak’a kadar ziyarete açık olacak.

İstanbul fotoğrafları

IstanbulNow! adlı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Le Meridien Istanbul Etiler’in fotoğraf yarışmasında dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Gecede dereceye giren 12 fotoğrafın yanı sıra Mehmet Turgut’un yarışmaya özel çektiği İstanbul fotoğrafları da sergilendi.

Haberin Devamı

Yeni yıla özel tasarımlar

Mücevher sektörünün başarılı markalarından Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın, Nuriosmaniye’deki showroom’unda özel bir yemek verdi. Yakın, yemekte Aktürk Hotels Grubu Yönetim Kurulu üyesi Aslı Pehlivanlar ve 10 yakın arkadaşını ağırladı. Misafirler yemekte Yakın’ın yeni yıl için özel tasarladığı mücevherleri yakından inceleme fırsatı buldu. Yemeğe katılanlar arasında Aslı Şen, Ebru Ceylan, Başak Çağlar ve Berna Temel de vardı.

Yazarın Tüm Yazıları